Emir426842
Member
Yok ustam ilk zaman bende oyle zannetmistim bu agzina kadar cakil toprakla doluydu bir yumruk kalinligindanda kucuk capi icini temizledim 50 santimde bitti derinligiOymadan ziyade havalandırma olduğunu düşünüyorum. Çapı belli değil ama daha önce böyle birşey ile karşılaşmıştım. Zamanla toprakla dolmuştu
Devirmeye cok ugrastim olmadi usta 9 tonluk kriko vurdum ustunden sag taraftaki kaya blogu sikistirdi normelde ortadaki kaya 3 ton anca gelir ben bu kayanin oraya konma oldugunu dusunuyorum o derin olan oyma bu kayanin sol ustunde yukardaki resimlerdeb siyah ok cizdigim yerde oymaArkadaşın baktığı kayayı dikkatle ordan devirebilirseniz arkası kapalı giriş olma ihtimali yüksek. Yasam alanı orası içerisinde mağara tarzı yasam odası aranmalı genelikle ici toprak dolu olur.
Mezarlık bölgesini aramalısınız.
Bide burda kucuk murc deligi gibi kucuk oyma var
Arkadaşın baktığı kayanın altı şüpheli ve soldaki kare içindeki alan güzel duruyor . O arka kısmın daha yakından incelenmesi lazım. Ve alttaki ikinci resimdeki okların gittiği alan lazım. Alan zemin altı kayaya oyma mezarlar için uygun görülüyor
Ekli dosyayı görüntüle 291119
Ekli dosyayı görüntüle 291121
Ekli dosyayı görüntüle 291122