Dedektorburada Banner Mobile

Bu gördüğümüz şey nedir, Çalışmaya Değer mİ?

Dedektorburada Banner Mobile

trakdefin

Yeni Üye
Ana kayayı karotla deliyoruz... 4 metre aşağa yılan kamera salınıyor ve karşımıza çıkan görüntü bu?

-şekil olarak aynı küp, ağzıda var, (fakat çok sarı renkte, küp biraz kızıl renkte olmazmı?)
-ve ucunda parlayan elmas diye tahmin ediyoruz.(fakat kameranın flaşı vurduğu için başka birşeyde olabilir?)

sizce bu nedir? tam anlamıyla yorumlayabilecek ustam varmıdır?

video: Watch WhatsApp Video 2025-02-07 saat 00.59.41_037c238e | Streamable

R00T

Profesyonel
Co Admin
En iyisi içeri girip bakmak. Şahsen ben bir yeri delsem kamera içeri salsam ve görüntüye kü veya parlak taş takılsa ben bunu hiç kimse ile paylaşmadan açma yoluna içeriye ulaşmaya çalışırım.Bu yüzyılda insanları kandırma yöntemleri o kadar çoğalmış ki ne desem bilemiyorum.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
küp olduğunu düşünmüyorum daha çok şahsi bir eşya gibi bunu gördüyseniz başka bir şeye ihtiyacınız olduğunu da düşünmüyorum belli ki oraya insan eli değmiş ve bir şeyler var

james

Member
Ana kayayı karotla deliyoruz... 4 metre aşağa yılan kamera salınıyor ve karşımıza çıkan görüntü bu?

-şekil olarak aynı küp, ağzıda var, (fakat çok sarı renkte, küp biraz kızıl renkte olmazmı?)
-ve ucunda parlayan elmas diye tahmin ediyoruz.(fakat kameranın flaşı vurduğu için başka birşeyde olabilir?)

sizce bu nedir? tam anlamıyla yorumlayabilecek ustam varmıdır?

video: Watch WhatsApp Video 2025-02-07 saat 00.59.41_037c238e | Streamable
Burası tamamen doğal. Yılan kamerası nesneleri 10 kat büyük gösterir, videoda görünen ne küp nede elmas. Sadece kayanın bir yapısı
Benimde başıma geldi bende 6 metreye saldım yılan kamerasını altın taç var gibi görünüyordu seninkinden daha netti görüntü, sonra daha ayrıntılı kamera ile bakınca taşın kırığı olduğunu gördük

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bulanık bir sey anlaşılmiyor sadece yatay bir küpe benziyor

trakdefin

Yeni Üye
bu görüntüye istinaden bu objenin tam olarak ne olduğunu bilen varmı diye sormak istiyorum..
tekrar çekim alma gibi fırsatımız şıan yok. ama bu görüntüye bilgi alabilirsek tekrar çekim ve açma çalışma olayını giricez

atasdibi

Bilgili Üye
Şimdi burada birisi evet küptür dese ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bu kadar bozuk bir görüntüye söylenen her şey tahmindir. Siz ısrarla kafanızdakini teyit ettirmeye uğraşıyorsunuz. Ya açın bakın ya da unutun gitsin. Duruma göre tekrar çekim yapabileceğinizi söylediniz farklı ve düzgün bir kamerayla neden bakmıyorsunuz da falcılık bekliyorsunuz anlamadım.