Bu işaret hakkında bilgisin olsun

favoriturk

Member
Enteresan... Birşeyler karaliycam ama taşın duruşu, işarete benzer şeklin kayadski hâli buna engel oluyor... Bir soru yönelteyim o halde. Burda hafif meyilli bir arazi ve o arazide tatlı bir iki katmanlı tepelik varmı ? Meyilli arazinin devamı dereye iner... Var veya yok... Bu kadar demeniz kâfi...
[Meyilli kısım baraja doğru giden yola bakıyor
Bu yolun kuru dere mevcut batıda sulu dere doğusunda kuru dere var

R00T

Profesyonel
Co Admin
Kuzeyden güneye gelirken hafif bir tümsek patika yol var ise yol içinde ki taşlarda duzenekli taşlar veya farklı renk taş var ise burada kasa bakarsın . Mezar boş çıkar . Düzlükte üç mezar bakarsın buna yakın. Patikadan hemen sonra buna varirsin. Spirali sonsuzluguda temsil eder.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
bizim tarla (5).jpeg

Sa değerli kardeşim bu işaret bacalı yer altı yaşam yeri anlatiyor yani burada 50 m uzak deyıldır .
Bu bir hamam,mağara,yer altı şehiri vs yan burada bacalı bir yaşam yeri var

Son düzenleme:

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Tarla bizim kimse girmez giremez dokunulmamış yer
Hayatta hiç bir şey ile alakalı kesin yargılı konusmamak lazim, sahsim adina bunu aci tecrubelerimden ogrendim.
Bu yer de 10-20 yillar once degil de taa sizlerden de once hallac pamuguna cevrilmiş olabilir ki ben de @Gönül_Eri ustam ile ayni fikirdeyim.

Son düzenleme:

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Oymanın içindeki kabartı kısmı kırarsanız iç kısımdan anlaşılır fosil olup olmadığı. Karar size kalmış.

Eweress

Aktif Üye
Bana göre bu bir fosil taşın köklü bir yapısı yok gibi geldi yani işaret yapımına uygun degil

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Doğal olmayan bişey göremedim. Fosil.