lasamura677
Yeni Üye
Bahçemiz taşlık alan ve bu işareti tesadüfen fark ettik , ve iyice açtik temizledik , evet bu işartein sol tarafinda bir taş saha var yaklaşik 5 yada 10 metre solunda taş, ön alt tarafinda 3 adet hurç izi var , ve o taşin sağinda bir taş daha var üzerinde 2 çizgi var evet 3 gen işaretinin 30 metre alt tarafinda , bir taş daha buldum . Ve o taşın altında böyle bir emare ile karşılaştım , öncelikle ilk işaretimizin bir harita tünel haritasi olduğunu çözdük alan tarama yaptik , taşin altinda mazeme olduğunu keşfettik ama malesef ki taşin altinda herhangi bir şeyi alamadik yani emare ve kapak denk gelmedik çünkü kapalı ama giriş tünelleride keşfettik ama tünelin bir girişinde büyük bir kaya var. Benim attiğim yerimde yer giriş olabilir mi? Aradaki mesafe neredeyse 30 metre ve sağda solda küçüçük taşları kazdiğimda düz bir taş oturak gibi bir taşta keşfettim.. mezarlar var ve bizim tarlamiz 3 katmanli 3 oda gibi 3 adet mahzende olabilir. Ama bir odada ki malzemeye tepki aldik , 13 14 metrede tüneller var yani çok karişik işler ve etrafta çok taş var arka tarafta bile 5 hurç izli işlikli taşlar ve pek fazla kurcuklanmamiş yerler var yakin zamanda makine alip buralari gezeceğim buralar yaşam yerleri ve ilk kez bir emare buldun ve bu emare taşin direk altindaydi nasil bir yol izlemeliyim ,
Ekli dosyalar
-
1.1 MB Görüntüleme: 26
-
2.1 MB Görüntüleme: 25
-
690.9 KB Görüntüleme: 27
-
1.3 MB Görüntüleme: 27