buna çok benzer tecrübe var kardeşim. Fotoğrafı inceleyin ve oda tesbitiniz muhtemelen doğru. Oda içerisinde ya da dışında mezar da olmalı.6. Maddede söylediğin doğru hocam taşın üstüne doğru çıktığında kayalık düz bir alan var yalnız oranın malzemesi alınmış. Taşın hemen altından dere akıyor. Taşın altında 4*4 oda veriyor çubuk ama güvenemedim açıkçası
Tek basina olsa olur. Ama tabanda ki oyma ve akar bu savi curutur usta, bilgine.Bana kalırsa define ile falan alakası yok.. İşaret çok eski görünümde ve bence bu göksel bir fiügürün sembolize şekli bana daha çok kartal takım yıldızının sembolik tasviri gibi geldi..yani bir inanç kültü ya da buna bağlı bir klan kavim topluluk arması olabilir.
Tespit edilen oda aşağıda çizdiğiniz yönde evet. 2 metre kazı yapıldı 2 tane dikkatimizi çeken taş çıktı. Şu an kazı yapılmıyor çok sert bi yapı cıktıbuna çok benzer tecrübe var kardeşim. Fotoğrafı inceleyin ve oda tesbitiniz muhtemelen doğru. Oda içerisinde ya da dışında mezar da olmalı.
Eğer oyma doğru ve işçilik varsa o istikamette fazla uzak olmayan mesafede bir işaret arayın. Bulursanız orada kuyu olma ihtimali çok yüksek. Boş bir su kuyusu değil mahzene gidebilecek bir kuyu. Çok iyi bir çubukçu kanaatimce çözer burasını.
hayırlı bereketli nasipler olsun tabi izinli olmak kaydıyla
Sa.usta işaret sırtınızı ver karşısınız çek Bi bakalım içindeki dışındamıAnlamını bilen yardımcı olabilecek varsa sevinirm ustalar