gülbahçeli
Editör
belki doğrudur belki yanlış fakat ben orda bir ayı görüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 270385
Böyle bakınca harbiden benziyor dedim gibi işaretler konusunda hiçbir bilgim yok peki ayıysa ne yapmam gerekiyorbelki doğrudur belki yanlış fakat ben orda bir ayı görüyorum
ayı varsa efsanevi eşkiya volcan olabilme ihtimali de vardır.Böyle bakınca harbiden benziyor dedim gibi işaretler konusunda hiçbir bilgim yok peki ayıysa ne yapmam gerekiyor
ayıysa yorumu ustalar yapar ben gördüğümü çizerim yorum bana düşmez o kadar ustanın arasından ustalar ayı olduğuna kanaat getirirse yorumlarını yaparlar herkesin görüşü farklıdır bu benim görüşüm başkalarıda başka birşeye benzetebilir bekle bakalımBöyle bakınca harbiden benziyor dedim gibi işaretler konusunda hiçbir bilgim yok peki ayıysa ne yapmam gerekiyor
Eyvallah ustam sağolasınayıysa yorumu ustalar yapar ben gördüğümü çizerim yorum bana düşmez o kadar ustanın arasından ustalar ayı olduğuna kanaat getirirse yorumlarını yaparlar herkesin görüşü farklıdır bu benim görüşüm başkalarıda başka birşeye benzetebilir bekle bakalım
@Oflu kardeş, Bende ayıya benzetmiştim ilk gördüğümde amma;belki doğrudur belki yanlış fakat ben orda bir ayı görüyorum
Dış yüzeydeydi boru gibi yuvarlak kaya 3 parça birbirine yapışık ve ön yüzü ayna gibi çok yaşlı bir kayın ağacının altında yarıdan fazlası ağacın tam altıda sıkışık vaziyette şunuda söyleyeyim hiçbir işaret öyle çok büyük kayalarda değil@Oflu kardeş, Bende ayıya benzetmiştim ilk gördüğümde amma;
kayanın toprak altındaki kısmı çevirip mi resim çektiniz yoksa kayadaki şekil dış yüzeyde miydi?
Ne olduğunu anlayabilmek adına bu resimdeki parlayan bölümlerin net görünmesi için biraz kuruyunca tekrar çekmek gerek. Kayanın kenar alanlarını da çekiniz. İşçilikli mi anlamak lazım.
İşarete net karar verilse dahi, kaya seyyar boyutlarda olduğundan bir sonuca götürmeyebilir. Rastgele...