Definecikuzu
Bilgili Üye
Hayırlısı bakalımAbi virüs fln gidemedim hiç giriş çıkış yasakları işte.
Hayırlısı bakalımAbi virüs fln gidemedim hiç giriş çıkış yasakları işte.
Fotoğrafın üzerine çubuk tutanların aptal saptal fikirlerini beyninden anca temizlemistirSen ciddi misin o zamandan bu zamana kadar naptın şimdi biz sana yorum yapsak bile büyük ihtimalle 2021 de tekrar yorum isteyecen ?
çok var oyle çoook resimden yer bakanı mı aran yeri hayal edip çubuğa soranı mı neler neler...Resme çubuk tutarak yer bulma nedir arkadaş hele bide kayıp çocuk olayı uydu falan nasıl bir kafadır helal valla
zamanında bir nacibaba onk...... vardı hatırlayanlar var mı osman naci kanaat ve onun konuşan sihirli çubukları tr şartlarında çalışmayan cihazları naci babaya veriyordun o çipinin beynine kodlar giriyordu ve cihaz altını kokluyordu vayyy beee ne günlerdi...........Fotoğrafın üzerine çubuk tutanların aptal saptal fikirlerini beyninden anca temizlemistir
Resime göre sol tarafta 4 tane basit (fakir) mezar...
Valla çeşitli düşünceler mevcut iştezamanında bir nacibaba onk...... vardı hatırlayanlar var mı osman naci kanaat ve onun konuşan sihirli çubukları tr şartlarında çalışmayan cihazları naci babaya veriyordun o çipinin beynine kodlar giriyordu ve cihaz altını kokluyordu vayyy beee ne günlerdi...........
Bu işaret Kahramanmaraş Andırın da yakın olan varsa ben anlarim diyen gelsin baksınHee 12. Sayfa haala somut arge islem yok
1sayfada deseydinde millet okadar kafa yormus emek vermis ilgi gostermis onun hatrina insan bi 5 cm cukur kazarda resim atardi aha bende bunu yaptim bitasi bitasin ustune koydum diyeBu işaret Kahramanmaraş Andırın da yakın olan varsa ben anlarim diyen gelsin baksın
Abi 5 cm neki 10 metre kazdik ya yanlış yeri kazdik yada boş emin ol o kadar yorumdan elbet doğru olan vardır da arasından secip uygulamak zor.1sayfada deseydinde millet okadar kafa yormus emek vermis ilgi gostermis onun hatrina insan bi 5 cm cukur kazarda resim atardi aha bende bunu yaptim bitasi bitasin ustune koydum diye