Jookerturk
Bilgili Üye
[video=youtube_share;_20582Je3ZE]https://youtu.be/_20582Je3ZE[/video]
yeni video çektim.
yeni video çektim.
bunu pek anlayamadım biraz açarmısınız?Resim Nasıl Yüklenirne kadar eksildiğini anlamak için miktarı belli olan su dökun eksilen bir fikir verir
ne kadar su kaybı o kadar derinlik gibi ihtimalhesabı uzerinden fikir uretmekbunu pek anlayamadım biraz açarmısınız?
Ekli dosyayı görüntüle 203405
Araştırma yapmış olduğum bölgenin uydu görüntüsü. çizmiş olduğum bölgeler ne anlam ifade edebilir? bu bölgede mezar olduğunu öğrendikten sonra uydudan görüntüledim ve dikkatimi çekti araştırmaya başladım. bölgeye en yakın yerleşim yeri ortalama 4-5 km. Ayrıca bu bölge şahıs malı değil kullanılmıyor yani.. korumaya alınmış bölge de değil. bu bölgede koruma altına alınmış bölge var fakat buraya baya uzak mesefade.
Ekli dosyayı görüntüle 203530 bu yeterli mi?Öncelikle sahada aldığın fotoğrafların çoğundaki deformasyonlar klasik kireçtaşı deformasyonları. Ben daha ziyade uydu görüntüsü üzerinden yardımcı olayım. son atmış olduğun daha geriden olan uydu fotoğrafının işaretlenmemiş olanını paylaşabilirmisin.
Ekli dosyayı görüntüle 203529
Bu görselde soru işareti ile gösterdiğim yapının çekilmiş fotosu var mı? varsa paylaşırmısın.
Ekli dosyayı görüntüle 203531 Haritada sizin işaretlediğiniz bölge tam olarak burası. O kısım da biraz kayalık.Öncelikle sahada aldığın fotoğrafların çoğundaki deformasyonlar klasik kireçtaşı deformasyonları. Ben daha ziyade uydu görüntüsü üzerinden yardımcı olayım. son atmış olduğun daha geriden olan uydu fotoğrafının işaretlenmemiş olanını paylaşabilirmisin.
Ekli dosyayı görüntüle 203529
Bu görselde soru işareti ile gösterdiğim yapının çekilmiş fotosu var mı? varsa paylaşırmısın.