Tesekkur ederim.hocam sayısal değerler ..... 70 100 10 4 .... 70* 114 =7980 ...... 7+9+8 =24 ..... 2*4 = 8 2+4 =6
bu şekildede bir değerlendirmek gerek hocam , özellikle 70 çarpan gibi öne geçmiş.
Saygılarımla.....
Estağfurullah ustamKardasim,
Bu isin mektebi var amma mektebindede %5 ancak ogretiliyor.
Asil mesele tecrube.
Damdan dusenin halini damdan dusen biliyor.
Ben burasinin 2 sayfa yorumunu yaptim zaten.
Amma yorum sadece. Soylediklerime tek tek bakacaklar. Birisi veya birkaci - belki- tutacak veya hic tutmayacak.
Konuyu acmaktaki gayem; bu 4 harfi yanyana daha once goren var mi?
Varsa ona sorularim olacak.
Kisa yoldan hedefe ulasmanin anahtarini kendisinden alalim istiyorum.
Goren varsa tecrubelerini paylasirsa seviniriz.
Gormedigi halde yorum yapmak isteyende yapsin insallah. El elden tecrube tecrubeden her zaman ustundur.
Bazi konulari da acemi kardaslarimizin yorumundan cozdugumuzde oluyor.
Bizim gormedigimizi goruyor, biz bir yere takili kalip asamadigimizdan gozlerimiz onu gormuyor.
Yorum yapmak isteyen yapsin
Problem yok insallah.
Bu konuyu genele actik ki herkes gorsun istedim. 20 senedir ilk kez gordum bu yanyana 4 harfi. Her zaman ele gecmez. Arsivde yer etsin. Seneler sonra bir kardasimiza da lazim olabilir.
Maşallah Kardaşıma.:244:S.A ustam müsaadenizle birazcık değerlendirmek istiyorum yazıyı. Benim kanaatime göre yazı semitik ve hellen alfabeleri karışık ile yazılmış olmalı. Bu durumda bu yazıyı omicron rho iota delta ve ya alpha (orid ya da oria) olarak okumamalıyız. Semitik ve hellen alfabelerine göre okuyacak olursak ki her iki alfabe tarih olarak birbirine çok yakın, o zaman ayin koppa zeta res ve ya ros (akozres, akzer, akozere ya da akzere) olarak okumalıyız. Eski halk dilinde akzer sarı toprak ve ya altın toprak anlamına gelmekte bununla bir alakası var mı bilmiyorum ama bu şekilde de bakmanı tavsiye ederim. Çevrede sarı toprak ve ya benzeri bölge var mı? Saygılar hayırlı forumlar.
Bu bir yazı işaret deyilEkli dosyayı görüntüle 209193
Selamun Aleykum,
Kardaslarim,
Bu basbelasi isaretlerin tamamini yanyana goren var mi?
Tecrube eden var mi?
İs nereye, nasil gidiyor??
Hala gereklimi abi ?Ekli dosyayı görüntüle 209193
Selamun Aleykum,
Kardaslarim,
Tecrube eden var mi?
Abi selamlar belki şimdi gerekli değil ama ben yinede sana bunu açıkliyim daha sonra belki lazım olur arşivine ekle?Ekli dosyayı görüntüle 209193
Selamun Aleykum,
Kardaslarim,
Tecrube eden var mi?
Tesekkur Ederim,Abi selamlar belki şimdi gerekli değil ama ben yinede sana bunu açıkliyim daha sonra belki lazım olur arşivine ekle?
Resimdeki yazının okunuşu Oria dır. Oria bu kelimeyi açarsak yunanca karşılığı olarak bize limit veya sınır der.Yani biz bunu en son nokta gibi düşünebiliriz.En son nokta burasıdır.Diğer bakış açısı sınırları gibi düşünelim.
Ben olaya böyle bakmamistim ???Kardasim,
Bu isin mektebi var amma mektebindede %5 ancak ogretiliyor.
Asil mesele tecrube.
Damdan dusenin halini damdan dusen biliyor.
Ben burasinin 2 sayfa yorumunu yaptim zaten.
Amma yorum sadece. Soylediklerime tek tek bakacaklar. Birisi veya birkaci - belki- tutacak veya hic tutmayacak.
Konuyu acmaktaki gayem; bu 4 harfi yanyana daha once goren var mi?
Varsa ona sorularim olacak.
Kisa yoldan hedefe ulasmanin anahtarini kendisinden alalim istiyorum.
Goren varsa tecrubelerini paylasirsa seviniriz.
Gormedigi halde yorum yapmak isteyende yapsin insallah. El elden tecrube tecrubeden her zaman ustundur.
Bazi konulari da acemi kardaslarimizin yorumundan cozdugumuzde oluyor.
Bizim gormedigimizi goruyor, biz bir yere takili kalip asamadigimizdan gozlerimiz onu gormuyor.
Yorum yapmak isteyen yapsin
Problem yok insallah.
Bu konuyu genele actik ki herkes gorsun istedim. 20 senedir ilk kez gordum bu yanyana 4 harfi. Her zaman ele gecmez. Arsivde yer etsin. Seneler sonra bir kardasimiza da lazim olabilir.
Kamhi ustam ben ne edem sadece okuduğumda aklımda ilk geçen tepkiyi tıkladım.Ne edeyim .Ben olaya böyle bakmamistim ???
@R00T usta hep senin su biraktigin tepkime yüzünden ?