Bu işe yeni merak saran arkadaşlar

Mushap

Editör
Abi hos geldin yaparim sana kelle paca severim hazirlamayida yemeyide ama kemikler taze olsa daha guzel

Mushap

Editör
sef_er usta Mutfaktaki kemikten her turlu anliyorum da sahada kilerle bakacaz artik.

sef_er

Operatör
Mushap usta ben olsam kemiklerin pesine dusmezdim, istikamet sehir asri mezarlıgi olurdu

sef_er

Operatör
Mal bulanındır ustam eskilarin hikayesi, nine mezari, nidense gelen gecen kucuk bir tas atarmis sevap diye 1960 larda gelip acmuslar altin heykeli goturmusler sinirda yakalandiklari soylenmisti, bu yabancilarla kkonusan birine denk gelince dogru oldugu teyit etmisti

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Mal bulanındır ustam eskilarin hikayesi, nine mezari, nidense gelen gecen kucuk bir tas atarmis sevap diye 1960 larda gelip acmuslar altin heykeli goturmusler sinirda yakalandiklari soylenmisti, bu yabancilarla kkonusan birine denk gelince dogru oldugu teyit etmisti
Nerede.yasanmis bu mevzu kardes.cunky irnekleri cok ama yakalanan yok

sef_er

Operatör
İspartada rastlamistim, tepede 3 mezar, cubuklari ta uzaktan cekiyordu, ama koylu tepki verecek diye kimse birsey yapmiyordu, sonra noldu bilmiyorum

sef_er

Operatör
Eski tarih Rize Ardeşen dag koyu hocam mezarin yerini gösterirlerdi ben görmedim, fakat yabscilar gelince ki i zamanlar yabancı yok, arazi araci aramışlar ki o zaman arac yok, ben inamamistim, ama dedigim gibi yabacilarla konusan biriyle karsilastim butun hikayeyi dogruladi, cok eski olay hocam, niye ilginizi cekti bilmiyorum, ama fakli bir mezar ve mantika aykiri bir durum varsa uyanmak lazim

Umut556

Yeni Üye
Ustam çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık.