İroniyi pek anlamadım ama saolunBu işlerden insanı soğutacak kadar zor bi soru.keşke ağustosta sorsaydınız. sorunuzun cevabı parayı bizler değil gerçekten LİDYALILAR bulmuştur.
İroniyi pek anlamadım ama saolunBu işlerden insanı soğutacak kadar zor bi soru.keşke ağustosta sorsaydınız. sorunuzun cevabı parayı bizler değil gerçekten LİDYALILAR bulmuştur.
Devir gerçekleri konuşamayacak kadar dilsiz ve sahte. gösteriş almış götürmüş.paranın bulunması da işin hem esprisi ve gerçeği.İroniyi pek anlamadım ama saolun
Can9393 ustam, cumhuriyet tarihinde milli piyango bileti alıp bu biletten ikramiye kazanıp, tv lerde gazetelerde kazandığı paranın önünde poz vereni ben hiç görmedim. Oysa bu para yeraltında da çıkmıyor. Zahmetsiz gelen bir para. Neden acaba.Merhabalar abiler bazen merakımdan bu foruma girip sohbetleri okuyorum
Merak ediyorum gerçekten böyle hazine mazine bulup zengin olan falan var mı biraz hikaye anladında dinleyelim abiler
?
Abi anlatır bence kendisi anlatmasa oğlu kızı anlatır rivayet olsa bile duyulur.Youtube da çıkıp yayın açmasından tv de çıkmasından bahsetmiyorum.dolandiranlari define hırsızlarını vs duyuyoruz ana buldum elime de 3 lira 5 lira geçti diyene memlekette elmalı sikkeleri hariç duymadım.Sizin ayaginiz, arazide giderken bir cukura girse sizde o cukuru acsaniz icinde de malzeme olsa, onlari satip ev araba yazlik vs. alsaniz ben hazine buldum diye ortalikta gezer misiniz?
Bence gezmezsiniz.
Zira bu tarz ahmaklarin isidir.
Bu nedenle anlatin dinleyelim dediginde kimse sana yazmaz.
Gerci bu tur sorular da ancak kafa cakirkeyfken sorulabilir.
Yaliniz size sunu diyeyim:
Ortak bir Baskan adayi cikarsa defineciler baskani sececek kadar oy cikar )
Demekki çok çok yenisin arkadaşım bu işlerde. Bak aklima gelmişken bı tanede ben soyliym. Uşak'ta Lidya kralı karunun hazinelerini buldular bundan yıllar önce, hatta bulanlar çok ucuza satıyorlar eserleri. Sanırım 1960 larda oluyor bu hadise. İnternetten kısa bı araştırma yaparsan buda ikinci olur duyduğun.Abi anlatır bence kendisi anlatmasa oğlu kızı anlatır rivayet olsa bile duyulur.Youtube da çıkıp yayın açmasından tv de çıkmasından bahsetmiyorum.dolandiranlari define hırsızlarını vs duyuyoruz ana buldum elime de 3 lira 5 lira geçti diyene memlekette elmalı sikkeleri hariç duymadım.
Haklisin abi , çok sık duymuyoruz diye gizlenildiğini düşünmüyorum dedim belki benim yaşadığım çevreye ait bir durum.Demekki çok çok yenisin arkadaşım bu işlerde. Bak aklima gelmişken bı tanede ben soyliym. Uşak'ta Lidya kralı karunun hazinelerini buldular bundan yıllar önce, hatta bulanlar çok ucuza satıyorlar eserleri. Sanırım 1960 larda oluyor bu hadise. İnternetten kısa bı araştırma yaparsan buda ikinci olur duyduğun.
Gardaşıma bak hele benim kafada gerçek hazine budur arazide çayı demleyecen bir kaç dostla muhabbet edecen birde cıgarayı yakacan oyoyoy al sana en büyük hazine
Budur ustamGardaşıma bak hele benim kafada gerçek hazine budur arazide çayı demleyecen bir kaç dostla muhabbet edecen birde cıgarayı yakacan oyoyoy al sana en büyük hazine
Merhabalar abiler bazen merakımdan bu foruma girip sohbetleri okuyorum
Merak ediyorum gerçekten böyle hazine mazine bulup zengin olan falan var mı biraz hikaye anladında dinleyelim abiler
?
@BulursamKader25 hatırladığım kadarıyla bu ustanın böyle bir fotosu vardı