Merhaba yardıma ihtiyacım var.Tesekkurler
Ekli dosyalar
-
96 KB Görüntüleme: 72
Cevabınız için teşekkür ederim.Evet yaklaşık 200 metre aşağısında dere var.Ve bu derenin bitiminde (kanalın 500 metre aşağısında) dediğiniz gibi fazla yüksek olmayan bir şelale var.Bu şelalenin oradan zamanında meblağ alınmış.KARDEŞ BU TAŞTAKİ KESİMİN YAKİNİNDA DERE VE YA SU KAYNAGİ YADA FAZLA YÜKSEK OLMAYAN SELALE İLE BAĞLANTI Lİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
Ne gibi şeylerbir de kanalın daralan yönünde bir şeyler var mı?
Aynen bu kayanın yaklaşık 50-60 metre güney batısında tepede bir kaya varaga büyük bir kayadır, yığmadır, çökmüş topraktır, yaşlı ağaçtır ne bileyim işte... aynı bu şekilde benim de yer var orta boyutta taş üzerinde kanal onun yanında yazları kuruyan dere ve dereden sonra yığma büyük taşlar ve dik taşın yüzeyinde insan yüz çizimi var belli belirsiz o yüzden sordum. Şüpheli yerim böyle tepelik ara bir yerde ama küçük bir su gözü var yaz kış aşağı evlere gider ve baharda şelale yapan 1-2 yeri var tahminim geçen 2 yaz önce keşfettim. Karlı günlerden veya yağmurlardan sonra gitme fırsatım olmadı keskin dik ve ara bir yerde.
Tepedeki kayanın resmiAynen bu kayanın yaklaşık 50-60 metre güney batısında tepede bir kaya var