Doğrusu beni tam tatmin etmedi bu obje. Yinede bu kayanın sağ yanından boşluk ve kendi altından değerli testleri yapılabilir. Ve karşısındaki tepelik bir kayalık alan mı. yakınlarında çeşmesi kaynağı var mı . Bu tür hakiki objelerin yakınlarında su ile ilgili bir şey mutlak olur. Lakin dediğim gibi hakiki objelerde. Mesela benim şahsen gözlemlediğim bir kaplumbağanın hemen önünde küçük bir akarsu bu su kaynaktan geliyor idi. Suyun üzerinden aktığı kaya tıpkı bir yılan şeklinde oyulmuş su o kanalın içinden akıyor idi hemen kaplumbağanın önü idi. Lakin bu objenin işi su kanalını yukarı doğru gidince on adım kadar ilerde başka bir kayada bu duvar tabiri kaya idi orada duvar gibi kayada başka küçük bir kaplumbağa objesi var idi. ve alınan veriler oradan yani duvar kayanın içinden bir tünel ile odaya gidildiği yönünde idi. Verilere göre girş de o duvar kayanın ön taban kısmından lakin çok ama çok zor bir iş idi. Ve öylece kaldı. Bazıları teşebbüs de bulunmuş lakin nafile teşebbüsler.. O yüzden bir obje bulunduğunda çevreyi de çok iyi tetkik etmek gereklidir. Şunu da unutmayalım her sembol illaki bir şeyler saklamak için değildir. Bazen bize başka şeyleri de tarif eder yada bir manayı taşır.