Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
ustaa naaptin sinir bolgesinde mayinli.araziyemi saldin hayvanlarinValla kasıtlı yapmadim ama tekine çok üzülmüştüm
Birde eşeğe kediye hiç uzulmedim:72:
ustaa naaptin sinir bolgesinde mayinli.araziyemi saldin hayvanlarinValla kasıtlı yapmadim ama tekine çok üzülmüştüm
Birde eşeğe kediye hiç uzulmedim:72:
o sembolun asil yeri degil kayabloglari baska yerden tasinmis duvar yapilmis sabit olmayan hicbiseye itibar etmeyelim ustamKamhi Leonard hakikaten atın akıbetini anlatmadın gitti, uçurumamı düştü, kurbanmı verdin ne oldu? Mal bulanındır 1.resim süper.' bu durumda kapama nerede, artı (+) nın olduğu yermi ustam, bir çok elik var bu yılan nereye girecek dersin
Atın birini ben uyku tutumunda yatarkenustaa naaptin sinir bolgesinde mayinli.araziyemi saldin hayvanlarin
Ustam emin ol figürü görünce buna hiç dikkat etmedim, biliyorsun bu gibi salam görsel bulmak çok zor.. sağolasın ustam tavsiyem için...o sembolun asil yeri degil kayabloglari baska yerden tasinmis duvar yapilmis sabit olmayan hicbiseye itibar etmeyelim ustam
umulmadik yerde yatan gomunun cilveside oynasida tatli olur..sinerji yapalim.trans halindeyken.kendini kayamezarin.onunde bulursun
Mal bulanındır kardeşim ne diyooon sen ağzından bal akıyor.... Allahım aslında bende hissetmiştim.. Demekki nazlanıyor... BulursamKader25 ustam ne?? gece dahamı ROMANTİK OLURRR.. geceyemi bırakalım..Kardaslarim,
Ne kadar hakli olsak da akilli hareket etme mecburiyetimiz var.
Yazdigimiz hersey bizi bağlar.
Özellikle iş resmiyete dokulurse.
Birisine şerefsiz dedim.
2 sene hapisle yargilandim.
Şerefsize şerefsiz demek yasak.
İş resmiyete dokulunce mantik degil kanun gecerlidir.
Bu korkmak demek degildir.
Akilli adam korkmaz zaten.
Atasozleri her zaman yol gosterir:
KARDA YURU İZİNİ BELLİ ETME.
SİRRİNİ SOYLEME DOSTUNA
DOSTUN DA SOYLER DOSTUNA.
SANA SENDEN OLUR
HER NE OLURSA.
BAŞİN RAHAT EDER,
DİLİN DURURSA.
Bunlarda benden ))
CEP TELEFONUNU EVE KOY,