Bu nedir? Acayip bir şekilde duruyor

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bırak yerinde dursun @Efendi51 ustam😁. Görüntü yanıltabilir. Arka bölümde blok kayalar da bir şeyler yokmu??

Efendi51

Bilgili Üye
Bırak yerinde dursun @Efendi51 ustam😁. Görüntü yanıltabilir. Arka bölümde blok kayalar da bir şeyler yokmu??
Ustam elbette var, resimleri yükleyemedim, atmaya çalışayım şimdi, Kaya adında çok ünlü biri yüklü miktarda bulduğu mal ile yakalanmış bilginize, bizzat dönemin Muhtarından dinledim

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Orada mağaramı var içeri girildimi

R00T

Profesyonel
Co Admin
Tüyo şudur; blokta çapraz yere bakan bir U harfi gibi durum var. Net incele yapma ise. Kapalı olanı paraya gideni verir. Demek ki açılacak büyük kasa veya küçük mağara vardır. Buda zemin altında olabilir.İlk fotoğraf Doğal geldi bana bindirme kaya yada net göremedim. Telefondan giriş böyledir.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili Ustam senimi üzelim
Çizelim hemen. Mavi çember içindeki yer sevgili @root ustamın bahsettiği yer olsa gerek. Onun yorumunu tekrar oku ona göre davran. Ustamız boş konuşmaz. altta kırmızı hat çizdim hat boyunca ve önlerinde boşluk ve değerli bakın. Ve diğer kırmızı çember içindeki yer daha öncede sordum cevaplamadın bu yeri.. oraya bakıldımı

Ekli dosyalar

Efendi51

Bilgili Üye
Kıymetli abilerim, @
Sevgili Ustam senimi üzelim
Çizelim hemen. Mavi çember içindeki yer sevgili @root ustamın bahsettiği yer olsa gerek. Onun yorumunu tekrar oku ona göre davran. Ustamız boş konuşmaz. altta kırmızı hat çizdim hat boyunca ve önlerinde boşluk ve değerli bakın. Ve diğer kırmızı çember içindeki yer daha öncede sordum cevaplamadın bu yeri.. oraya bakıldımı
@dardanos ve @R00T ustalarım size çok müteşekkirim, inşallah tez zamanda yoklayalım, boşluk varsa sorun yok hocam, her türlü değerlendirme yapalım inşallah Allah a emanet olunuz

Efendi51

Bilgili Üye
aynı yer2 üstadlarım, üç resim daaaaaaha ekledim, bölge olarak aynı yerler sizler ne dersiniz, yorumlarınız çok değerli @dardanos @james @R00T ve diğer ustalar buyrun

Ekli dosyalar

Son düzenleme: