Aynen kardeşim kazan kulpu yada kapı tokmağıdırEskiden büyük kazanlar vardı .. ben onların saplarına benzettim ...
Bulunan yerde uzun zamandır herhangi bir yerleşim yeri yok ustam eski dönemlerden kalma bir şey olabilir miEskiden büyük kazanlar vardı .. ben onların saplarına benzettim ...
Ustam maddi değeri olan 1 şeye benzemiyor ... fakat şunu söyleyebilirim eğerki bunu 1 yerde bulmuşsanız yaşanmışlık veya gelip geçilen 1 yol varmış oralarda ... birazdaha geniş çaplı arge yaparsanız iz di işaret ti 1şeylere denk gelebilirsiniz ..velevki burası dağın başı olup kuş uçmaz kervan geçmez 1 yer olsa bile .. neden ? Bak elinizde bulduğunuz 1 şey var .... rast gelsinBulunan yerde uzun zamandır herhangi bir yerleşim yeri yok ustam eski dönemlerden kalma bir şey olabilir mi
Ustam biz burayı yığma mezara benzettik altında da kireç vardı makine yakınında gezdirildi öten yerde bu çıktı biraz daha araştırma gerekiyor haklısınızUstam maddi değeri olan 1 şeye benzemiyor ... fakat şunu söyleyebilirim eğerki bunu 1 yerde bulmuşsanız yaşanmışlık veya gelip geçilen 1 yol varmış oralarda ... birazdaha geniş çaplı arge yaparsanız iz di işaret ti 1şeylere denk gelebilirsiniz ..velevki burası dağın başı olup kuş uçmaz kervan geçmez 1 yer olsa bile .. neden ? Bak elinizde bulduğunuz 1 şey var .... rast gelsin
Fotoğrafta çıkmamış fakat kenarları tırtıklı ve kancalarına bakacak olursak bir yere sabitlemek ya da bir şeye çakmak için kullanıldığını ön görüyorum. Ne olduğunu kestiremedim tam olarak değerli yorumun için teşekkürler..kazan kulpu deyil başka birşey