Bu Nedir? Resimlere Yorum Lütfen Ustalar

bestami

Aktif Üye
dikkatimi çekti fotolayıp sizinle paylaşmak istedim, bildiğiniz ne varsa yorumlayın lütfen dostlar

Ekli dosyalar

ustam teşekkür ediyorum, böyle gördüğüm yerleri resimliyorum bende çok resim var bunlara benzer, merak ettiğim şu ki; define ile alakası var mı? bilmiyorum, hepinize teşekkür ediyorum
ustacım bence doğal. insan işi olsa illaki ufak oyma, şekiller olurdu. başka fotoğraflar varsa bakabilirim

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu soldaki yer tuzaklı bir girişe benzer. Diğer mavi yerlerden giriş olabilir.üçüncü resimde işaretledim kırmızı ile küçük niş var

Ekli dosyalar

bestami

Aktif Üye
@dardanos ve @Cann ustalarım çok teşekkkür ediyorum, sizden öğreneceğimiz çok şey var ama kayanın duruş şekli çok ilginç, bu şekilde ayakta kalması mucize olmalı, deprem bile etkilememmiş,

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@dardanos ve @Cann ustalarım çok teşekkkür ediyorum, sizden öğreneceğimiz çok şey var ama kayanın duruş şekli çok ilginç, bu şekilde ayakta kalması mucize olmalı, deprem bile etkilememmiş,

Buna mucize demeyelimde mühendislik harikası diyelim. Bunlarda zamanının en güzel eserleri

sanal defineci

Bilgili Üye
benzeri bi kayaya ben de rasladım.bunlar genelde anıt tarzı eserler..eski tabirle dağı devirmişler..nam olsun diye..