Bu nedir ustalar

The Thing

C*
Süper Moderatör
Boşluk bakacaz, çubuk kullanıyormusun sormam lazımdı önce.

Cann

Operatör
Kuyu ya baktin mi icine gir duvarlarini kontrol et

Yaman244

Aktif Üye
Hangi cubuk iyidir, onu ben bilmem sana yardimci soyle olabilirim.oncelik cubuk kulanmasini biliyomusun,kulanmayi bilmiyosan ugrasir dursun, ugrasmaman icin onerim bosluk buldugunda emenin olmak icin 4x4 yapmalisin ayni mezar,mahsen ebatarini almalisin.bunlari aldikdan sonra degerli testi yap gerisi sana kalmis umarim yardimci olabilmisimdir.

Gecediyarı

Yeni Üye
Tamam üstadlarım boşluk bulmaya çalışacam yer neopolitik bir yer yol var birbirine bağlantılı 3 kuyu var ekim alanı mevcut kuyu su dolu giremem içine kuyu örülü taşlarla yapılı huni şeklinde ići en üstte bağlantılı büyük kayalar var içi tehlikeli 2 adet açılmış mezar var dönem soygunu yemiş kuşkulandıÄ£ım yer mıcırlı çukur olan bölümdü mezarların yönü güneşin batımına bakıyor

Gecediyarı

Yeni Üye
Kuşkulandığım yer tam burası eline sağlık üstad birşeyler çıkarsa seni unutmam üstadım bakacam buraya

Gecediyarı

Yeni Üye
Üstad dediğin gibi yapacam üstadım mıcırlı çukur bölge nasıl orda boşluk var gibi mezar kapısı hangi yönde olur onu bilmiyorum yer neopolitik bir yer mezar ve mezarlar olduÄ£una inanıyorum sağlam makinam yok çubuk ne kadar verimli olur onuda bilemiyorum saygılar üstadlar