Ona da tamam ne diyelim ustam. ?yok yok yasak var hem sitede boyle teklifler yasak hem de virus var gardasim nasil gelelelim...
sadece deliler geliyo @deli firat o da 3 biye 1 siye...
Ona da tamam ne diyelim ustam. ?yok yok yasak var hem sitede boyle teklifler yasak hem de virus var gardasim nasil gelelelim...
iyi olmus demekki gelmedikleri. birinin bir yalani varsa bin yalani da vardir. Ya nasip rastgele...Giriş olduğunu düşünüyoruz amatörüz belki Rabbim nasip etmiştir. Ne yapalım usta bundan daha güzel yerler var kim geliyorum dediyse gelmedi hep kandır
Rabbim belki nasip etmiştir. Amatörüz 50 den fazla kişi geliyorum dediler ama gelen olmadı bizde çareyi kendimizde bulduk.
Yok gardaş bizede sınırlama geldi ?yok yok yasak var hem sitede boyle teklifler yasak hem de virus var gardasim nasil gelelelim...
Resmen kabullendin bak hatırlatırım demedi deme ?Ona da tamam ne diyelim ustam. ?
Laf ağızdan bir kere çıkar ustam baş göz üstüne. Bu yerden ibaret değil sadece aynı yerde fakat belirli mesafelerde birçok yer var. Birçok el değmemiş bakir yerler var ve hepsi bundan daha güzel. Her birinden 3 siye 1 biye hesaplarsan içinden çıkamazsın ustam. ?Resmen kabullendin bak hatırlatırım demedi deme ?
Gardaşlık bizimki latife Allah gönlüne göre versin mümkün ise çevre fotoları dahil uzak yakın fotoları çoğalt dört bir yandan olsun yardımcı olmaya çalışalım inşallahLaf ağızdan bir kere çıkar ustam baş göz üstüne. Bu yerden ibaret değil sadece aynı yerde fakat belirli mesafelerde birçok yer var. Birçok el değmemiş bakir yerler var ve hepsi bundan daha güzel. Her birinden 3 siye 1 biye hesaplarsan içinden çıkamazsın ustam. ?
Teşekkür ederim ustam. Sizin bilgilerle yardımınızla inşallah bir yere varırız Allah'ın izni ile. Yarın iyi bir fotolama yaparım sizinle paylaşırım inşallah.Gardaşlık bizimki latife Allah gönlüne göre versin mümkün ise çevre fotoları dahil uzak yakın fotoları çoğalt dört bir yandan olsun yardımcı olmaya çalışalım inşallah
Eywallah abi. İnşallah dediğiniz önerileri uygulayacaz sizinle paylaşımlar yapacaz çünkü sizin bilgileriniz tecrübeleriniz bize hazineden daha kıymetli.Rabbim belki nasip etmiştir. Amatörüz 50 den fazla kişi geliyorum dediler ama gelen olmadı bizde çareyi kendimizde bulduk.
Dediğin gibi çareyi kendinizde,çevrenizde arayın. Elden gelen öğün olmaz,oda vaktinde bulunmazmış.
Enazından şu meşenin çıktığı kaya ya bir çubukla yoklama çekin
Ekli dosyayı görüntüle 276084
Geriden çek dememin sebebi bir yığın bakıyorum altta bir oda ihtimaline karşı, net bir işaretinde olmaması işleri zora sokuyor maalesef.Tepenin arka tarafına düşüyor.
Bugün çekecem alanı inşallah.Geriden çek dememin sebebi bir yığın bakıyorum altta bir oda ihtimaline karşı, net bir işaretinde olmaması işleri zora sokuyor maalesef.