Bunların pek ederi yok diye biliyorum ama yinede bilinmez.dediğiniz gibiyse narin bulnan ender bir parça olmalı bu, nereden çıktı acaba
Her parçanın kendine has artıları olabiliyor.
Bunların pek ederi yok diye biliyorum ama yinede bilinmez.dediğiniz gibiyse narin bulnan ender bir parça olmalı bu, nereden çıktı acaba
bu parcayı cıft surerken tarlada bulduk ustalarım. yanı baska seylerde varmıdır aceba yakınlarında... yarın sabah yazıyı ayrıntılı yazıcamBunun 6 parça olması lazım. İçinde birde kitap olacak. Bunu sizmi buldunuz?
samsundan cıktı ustamdediğiniz gibiyse narin bulnan ender bir parça olmalı bu, nereden çıktı acaba
kristof ustanın dediği gibi de olabilir ama ben orijinal bir parça olduğunu düşünmüyorumRumlara ait bir İncil kapağının sadece bir parçası. Diğer parçaları bulsan bile para etmez içinde kitap olmadiktan sonra
pekı ustadım bu hangı yoreden cıkmısEkli dosyayı görüntüle 99433bu da diger yuzu
Freehunter daha net resim yayınlayabilirmisin yazıları belki öğreniriz ve ne olduğu açığa çıkarHatirlamiyorum kardesim inan baska bir sitede payladilmisti bnde gorsel olarak resmini kaydettim ogrendigim kadariyla manastir kikise vb din acisindan onemli olan bolgelerde bulunuyormus kesinlikle bi degerinin oldugunu dusunuyorum hayirli olsun
öyle olmuyor iste okadar basit olsa keşke ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ okunamaz vasil sa okunur saçma olur bu yazı, ya düzmece yada başka birşeylerYazıda kraliçe yazıyor ama ismi okunmuyor.
İlk satırda baş harfi gözükmüyor ama B harfinden başka bir şey olamaz.
yani ilk satır: BACIΛCA yazıyor ve Vasilisa diye okunur.
Günümüz yunancasında ise kraliçe ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ olarak yazılır.
öyle olmuyor iste okadar basit olsa keşke ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ okunamaz vasil sa okunur saçma olur bu yazı, ya düzmece yada başka birşeyler
İsimde belli olmayan o harflerde aktarılırsa kraliçenin isminide öğrenmiş olacağız.
Kraliçe adına düzenlenmiş domuz yarışında kazanan domuzun sahibine verilen ödül bu.
Diğer yüzündeki tasvirlere bakılırsa bir vaptiz töreninde düzenlenmiş olmalı bu yarış.
Yok düzmece falan olacağını düşünmüyorum.öyle olmuyor iste okadar basit olsa keşke ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ okunamaz vasil sa okunur saçma olur bu yazı, ya düzmece yada başka birşeyler