Direk ver Varsa cidden öyle bir enayi...Hocam bir kişi anahtara 750 bin lira vereyim dedi
Direk ver Varsa cidden öyle bir enayi...Hocam bir kişi anahtara 750 bin lira vereyim dedi
Boşver ustam. İnsanın başına kaç kere gelir böyle bir olay? Madem bu işi seviyorsun, gönül vermişsin paradan çok daha değerli şeyler var. O sandığı kendin bulduğunu düşünsene. Bulana kadarki süreç vs. Harika bir şey.Hocam bir kişi anahtara 750 bin lira vereyim dedi
Üstad açıkcası buraya kadar gelmişim ve o anahtarı kendim çevirip o heyecanı yaşamak istiyorum zaten bende o teklife tamam demedim çünkü o kasayı ve kasanın içini merak ediyorum boşta çıksa o heyecanı yaşamak istiyorumBoşver ustam. İnsanın başına kaç kere gelir böyle bir olay? Madem bu işi seviyorsun, gönül vermişsin paradan çok daha değerli şeyler var. O sandığı kendin bulduğunu düşünsene. Bulana kadarki süreç vs. Harika bir şey.
İmkanın varsa ara kendin bul usta.
buldum verdi aldı dememenini tavsiye ederim. kim bir anahtara 750bin verirki seni polis tuzağına çekiyorlar. müzeye teslim et başına bela almaHocam bir kişi anahtara 750 bin lira vereyim dedi
Üstad o anahtarı teslim etmeyi hiç düşünmüyorum o atmosferi heyecanı yaşamak istiyorum kasayı açacam nasip olursa o ahanterlebuldum verdi aldı dememenini tavsiye ederim. kim bir anahtara 750bin verirki seni polis tuzağına çekiyorlar. müzeye teslim et başına bela alma
Sandığı bulup heyecanı yaşasın içinde de ne var önce kendi bir görsün o atmosferi koklasın hepsini beraberce müzeye teslim edecektir zaten. Başka bir yöntem düşünse gözünü kırpmadan o paraya sadece anahtarı satardı diye düşünüyorum. Değil mi Ustam?buldum verdi aldı dememenini tavsiye ederim. kim bir anahtara 750bin verirki seni polis tuzağına çekiyorlar. müzeye teslim et başına bela alma
Üstat buraya kadar gelmişim o heyecanı yaşamalıyım ))Sandığı bulup heyecanı yaşasın içinde de ne var önce kendi bir görsün o atmosferi koklasın hepsini beraberce müzeye teslim edecektir zaten. Başka bir yöntem düşünse gözünü kırpmadan o paraya sadece anahtarı satardı diye düşünüyorum. Değil mi Ustam?