bozoklu Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 15 Ağu 2017 Mesajlar 2,643 Tepkime puanı 2,063 Puanları 23 Konum Ankara Dün 21:17 da #13 İsmailozgul6321' Alıntı: hocam kayanın işaretinin gösterdiği yer diğer hocalarımızın da mezarı olduğu söylediği yer ama bazı diğer kişiler de diyor mezar açılmış siz ne diyorsunuz buna Genişletmek için tıkla ... Açılmış biryer görmüyorum
İsmailozgul6321' Alıntı: hocam kayanın işaretinin gösterdiği yer diğer hocalarımızın da mezarı olduğu söylediği yer ama bazı diğer kişiler de diyor mezar açılmış siz ne diyorsunuz buna Genişletmek için tıkla ... Açılmış biryer görmüyorum
İsmailozgul6321 Member Katılım 21 Ağu 2025 Mesajlar 55 Tepkime puanı 7 Puanları 2 Bugün 12:27 #14 bozoklu' Alıntı: Açılmış biryer görmüyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam yarın nik hocamında işaretlediği yerde çalışmalara başlayacağım inşallah
bozoklu' Alıntı: Açılmış biryer görmüyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam yarın nik hocamında işaretlediği yerde çalışmalara başlayacağım inşallah