Dedektorburada Banner Mobile

Bu X doğalmı yoksa yapaymı?

Dedektorburada Banner Mobile

FatihMehmet13

Yeni Üye
Selamün Aleyküm Ustalarım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Olması gerekenden çok büyük, fakat o kaya da doğaya aykırı. Bir boşluk tespiti yapın kayanın üzerinde bakalım ne diyecek?
En önemlisi resimleri çoğaltın. Özellikle kayanın toprağa doğru inen kısmının 20-30 m lik önünü görelim

FatihMehmet13

Yeni Üye
Olması gerekenden çok büyük, fakat o kaya da doğaya aykırı. Bir boşluk tespiti yapın kayanın üzerinde bakalım ne diyecek?
En önemlisi resimleri çoğaltın. Özellikle kayanın toprağa doğru inen kısmının 20-30 m lik önünü görelim
Normalde dikkatli bakmayınca göremiyorsun bunun arkasında büyük şekilde yuvarlak oyuk var oradan bakınca gördüm onunda resmini atarım

karakartal88

Bilgili Üye
KARDEŞ BENİM DÜŞÜNCEM ŞU BURDA BİR TAPINMA ALANİ KİLİSE VEYA BAZİLİKA VAR YERİNİ TESPİTİ İÇİN CİHAZ ŞART BU HAÇ İŞARETİ MEZAR DEĞİL BENCE 50 METRE ETRAFINDA KAYALIK ALAN VARSA O YÖNDE ARA DERİM .KOLAY GELSİN

FatihMehmet13

Yeni Üye
KARDEŞ BENİM DÜŞÜNCEM ŞU BURDA BİR TAPINMA ALANİ KİLİSE VEYA BAZİLİKA VAR YERİNİ TESPİTİ İÇİN CİHAZ ŞART BU HAÇ İŞARETİ MEZAR DEĞİL BENCE 50 METRE ETRAFINDA KAYALIK ALAN VARSA O YÖNDE ARA DERİM .KOLAY GELSİN
Teşekkür ederim burası kiliseye giden yol arada 1-2 km mesafe var bu X işaretinin önünde büyük şekilde yuvarlak oyuk var bu X işaretine bakıyor kayalık alan çok var bölgede birkaç şüpheli noktam var benim merak ettiğim yapaymı doğalmı olmasıydı