akıltopağı
Operatör
Roma mezar kültürü konusunda bilgiye ihtiyacım var kaynak önerirmisinizEvet çay iyi olurdu
Roma mezar kültürü konusunda bilgiye ihtiyacım var kaynak önerirmisinizEvet çay iyi olurdu
Benim kaynaklar hep yabancıydı ve bir ara pc / hdd pert oldu tüm kayıtlı site adresleri getti onları bulmak meseleRoma mezar kültürü konusunda bilgiye ihtiyacım var kaynak önerirmisiniz
Benim kaynaklar hep yabancıydı ve bir ara pc / hdd pert oldu tüm kayıtlı site adresleri getti onları bulmak mesele
sayfa sayfayı açardı vs vs bu sebeple yardımcı olamıcam üzgünüm.
Ritüel bilgiler bu anlamda çok uzun zamanda oluştu lakin istediğin soruya cevap bulamayabilirsin o yüzden sen semboller üzerinden araştırma yapmanda fayda var biraz sıkıcıdır eh buda işin cilvesi
internet kirli bilgilerle dolu .bu konularda bir kaynaktan biraz birşeyler sızmış birileri de bunu kirletmişBenim kaynaklar hep yabancıydı ve bir ara pc / hdd pert oldu tüm kayıtlı site adresleri getti onları bulmak mesele
sayfa sayfayı açardı vs vs bu sebeple yardımcı olamıcam üzgünüm.
Ritüel bilgiler bu anlamda çok uzun zamanda oluştu lakin istediğin soruya cevap bulamayabilirsin o yüzden sen semboller üzerinden araştırma yapmanda fayda var biraz sıkıcıdır eh buda işin cilvesi
"Ritüel Kaynak" koruma altındadır heheinternet kirli bilgilerle dolu .bu konularda bir kaynaktan biraz birşeyler sızmış birileri de bunu kirletmiş
Evet bilen birileri vardır elbet ..kurbanı unutan müslüman görülmedi daha?"Ritüel Kaynak" koruma altındadır hehe
Yapan usta ne güzel yapmışYılanın kafasının üzerinde şekil şema varmıydı ? dikkat ettinmi hiç?
@akıltopağı Bu kağıt üzerinde bana Kuzey noktasını gösterirmisin
Net yılan figürü göremedim?
Ritüelde şu başında ayin. diye bir anlam var mıdır?"Ritüel Kaynak" koruma altındadır hehe
Cümleyi bir kez daha kurarmısın ?Ritüelde şu başında ayin. diye bir anlam var mıdır?
Cümleyi bir kez daha kurarmısın ?
Anlayamadım sormak istediğini
Ha su başında ayin...
İyide ayini kim yapıyor ?
Sıfat önemli akıllım benim
[/QUOTEsu demek istedim.
Papaz efendi.Cümleyi bir kez daha kurarmısın ?
Anlayamadım sormak istediğini
Ha su başında ayin...
İyide ayini kim yapıyor ?
Sıfat önemli akıllım benim
Ben resmi yükleyemiyom bu oymadan daha önce hiç görmedim.Papaz efendi.
Ritüelde ayin olarak değil sayı ile veya sayıya tekabül eden sembol ile belirtirBen resmi yükleyemiyom bu oymadan daha önce hiç görmedim.