Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Yok beayaa hep baykuslu justinyanus drahmi felan cikiyii biktim usandimElektra çıkarsa kolye yapmak istiyorum haber et sana zahmet ustam
Yok beayaa hep baykuslu justinyanus drahmi felan cikiyii biktim usandimElektra çıkarsa kolye yapmak istiyorum haber et sana zahmet ustam
Bir ornekle istirakiniz makbuldur@Mal bulanındır usta demekki kafa tasi bulursak kazmayı ortasına vurup patlatacagiz belki içinde inci boncuk vardır ?
Tehlikeli sularda yuzuyuun.seni pűskűvutte kurtarmazYağışlar dursa arazide gezecegizde yağışlar durmadı Nisan ayı çıksın gezecegizde ganımca @Mal bulanındır usta geçenlerde @Kader ustanın önemli bir sırrını daha öğrendim sanada diyeyim çantasında biskrem vardı abi bunla ne ölçüyon diye ısrarla sorduk zorda olsa söylettik ?meğer işlem yaptığı yerde cinconlar varsa rahatsız etmesinler diye onlara veriyormuş haberin ola ?
Senin ilkokul ogretmenini bile bulurum@Mal bulanındır usta o kadar resim paylaşmışsın benim memleketin gilistra paylasmamasisin küstüm ben sana biskrem versende barışmam artık
@kader abi dedi; oralarda sadece gezilir. Ben acemiyim dediğim yerde ön işlem yapmam, yaw sadece göz banyosu yapiyom orda neler varda glistrada elletmezler 40 kulplu kazan varmış öyle diyorlarTehlikeli sularda yuzuyuun.seni pűskűvutte kurtarmaz
Ani harabeleri 1 gün boyunca gezmiştim. Muhteşem şehir beyaz altının çıktığı yer. Ermenistanın borcunuzu ödeyelim bize verin dediği yer. Yer altındaki odalarının kapısının dahi altın olduğu yer. Sağol ustam geçmişe götürdün beni