Yazmiym yazmiym diyorum yazdıklarını okuyunca vicdanen kıyamıyorum. Bak benim gönlü güzel kafası karışık kardeşim : Diyelim ki buraya masraf ettin ve izin aldın hasbel kader çalışma esnasında Yapı denk geldi Ve bir tane de heykel bunun kültür ve turizm bakanlığındaki karşılığı nedir biliyormusun ? Yine farzedelim lahit denk geldi o anda çalışma napilir bunu biliyormusun ? Yine varsayım üzerinden gidelim Osmanlı'nın son padişahları değilde bizansin veyahut bir başka devletin sikkeleri eşyaları denk geldi. O anda çalışma ne olur ? Ve senin pozisyonun ne olur ? Azıcık aklı selim olun. Okuyun araştırın lütfen sizden rica ediyorum.... Yine farzedelim parasi ödenecek cinsten malzemeler buldunuz kayda geçti ve sıraya girdiniz. Alabilicekmisiniz ? Yada o sıra size gelicek mi ? Bakın yine araştırın bunları.... Diğer bir husus çubukçular gelmiş oda var demiş geç abicim o işi sen. İstisnalar hariç cubukcuya güvenip iş mi yapılır ? Yapılır yaparsın sonra ne olur biliyonmu borç, harç, zaman kaybı bir ton risk umidininin tükenişi v.s..... Bak kardeş şurda gördüğün yorum yapan arkadaşların birçoğu bu anlattığım yollardan geçtik dersler çıkardık yeri geldi çarpıldik Parayla kazanilamiycak tecrübeler kazandık. Şimdi beni dinlemek de senin elinde kulağını kapatıp içindeki sese gönül vermek de... Karar senin... Haydi vesselammm...