bulucağım

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Adam 2 aydır ortalıkta yok.Ya malı buldu,ya da başına bir iş geldi.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Vallahi sevgili Ustam bu konuyu yeni gördüm atlamışım. Aslında başlıkta ilginçmiş. Nasıl gözümden kaçmış bilmem. Dikkat ederseniz sitede başka hesabıda varmış belki halen aramızda ikinci kimliği kim acaba??? Yalnız bu hikayede tutarsızlıklar var sen al birini götür eh işte halka yapmışlar öyle bırak sonra git kaz bana tuhaf geldi. Ben olsam onları uzaktanda olsa gözlemlerdim. Bu adam kim oraya nasıl gelmiş tarikat üyesi olsa arabası olur. Bazı şeyler uyumsuz kalıyor. Bu bir espiri falan olmasın ustam

sanal defineci

Bilgili Üye
bu defineciliğin takıntıya dönüştüğü durumlarda taşları başka şeylere benzetme,ayak üstü rüya görme,cinlenme gibi şeyler yaşanabiliyor..kişi köşeyi dönme niyetiyle bu işlere atılınca tüm sosyal çevresi bitiyor..bu sebeple ben sıkça söylerim bu bi meslek değildir..kesinlikle gelecek kaygısıyla yapılan bir iş olamaz.ancak eylence,hobi maksatlı yapılmalı..balık tutmak,ava gitmek ,doğa gezisine çıkmak gibi..meslek olarak yapanlar yok değil ama her babayiğidin harcı değil.illa arkası sağlam olacak..geçim derdi kaygısı olmayacak..tok satıcı olacak...iyi ,sağlam bağlantıları olacak.bu işlerde hakikaten bilgisi olacak..olacak ta olacak...zaten tespiti doğru yapacak bi alet edevat olmadan dağ taş gezersin anca...