Bunu yorumlanan kişi varmi

Jaguar

Yeni Üye
Dostum ilk yapacağın iş tüm ayrıntıları fotoğraflamak oyuklardan kaya şekillerine mağara dedin onları düzgün çevreyi tam gösterecek fotoğraflar olmalı. Oyuk genelde mezar der ve mezarlar çok uzak olamaz 20metre en fazla. Sen fotoğraflamaya dikkat et gerisini ustalara bırak yardımcı olacaklardır

deli firat

DOĞACI
Her iki foto için yakın ve uzak foto ayrıca çevre fotolari çek yükle bakalım daha iyi yorum gelir selametlen

Jaguar

Yeni Üye
Tşk ederim en kısa zamanda resimlicem
Yerin çok güzel umarım dönem soygununa maruz kalmamış ya da orada bir çalışma olmamış olsun. Fotoğraflamak çok önemli bazı kaya işaretleri su ile meydana çıkar gözüne farklı gelen olursa islat bir bak. Ben oyuklar üzerine epey çalıştım onlarla bilgi veririm size.

inalguney

Yeni Üye
Tel verirseniz yarın görüntülü araya bilirim uyarsa 3 delik olduyerde net var

inalguney

Yeni Üye

Smokin

Moderatör
Moderatör
Site kurallarına aykırı bir söylemde bulundunuz. Lütfen duzeltiniz. Iletişim bilgileri veya alım satım gibi durumlar söz konusu olamaz. YASAKTIR !
EL ELDEN AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR. Bir kişiden bilgi almak mi faydalı olur on kişiden mi ?
Size attığım linki inceleyip çalışmanızı o yönde yapın
Selametle

ÜstaD1

Bilgili Üye
Çok Güzel bir yer eğer tüm resimler aynı mevkiye aitse. İlk resimdeki kayaların daha yakından resimleri lazım, ayrıca ortadaki boşluk kısmın resimleri de ve yine cevre resimleri detaylıca olursa, eğer oynama yoksa Güzel işçilik var. Son bir şey görüntülü aramak yerine video çekip yuklerseniz konunuz daha cabuk çözüme kavuşur.

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Kardasim,
Hosgelmisen.

Asagidaki yazacaklarima kulak ver insallah.

1- Bu iste kesinlikle acele edilmez. Yavas yavas hizlica gidilir.
2- Bu pazarin cakali cok olur. Tanimadiklarindan kork, tanidiklarindan daha cok kork.
3- İletisim bilgilerini asla kimseye verme.
4- Bir is bilinerek yapilir. Sozlerinizden sizin bu isin baslangicinda oldugunuzu anliyorum.
Lutfen cok cok okuyarak kendinizi yetistirin.

Bunun icin de bence sitede ne kadar yazi var ilk once bunlari tamamen okuyunuz. Belki 3-5 ayinizi alir, bence alsin.

Dunyanin en zor islerinden birisine talip olmusunuz. Zor ve tehlikelidir. Ustalik ister, tecrube ister.

Merak etmeyin, bir yeri Allah cc size nasip edecekse kimse alamaz. Rizik meselesini cok iyi ogrenmenuz, bu hayatta mutlulugu yakalamaniza vesile olacaktir.

Sunu unutmayin, islem yapacaginiz yerler 4 metrenin altinda olmayacaktir. Yani kolay degildir definecilik.