Burası da çok dikkat çekici bir bakınız !

Efendi51

Bilgili Üye
ustalar burası çok dikkat çekici, sizlerinde görmesini istedim, böyle durumda ne yapmalı hele en baba ustalarım, özellikle son resmi sonradan çizerek koydum, o nedir, değirmen tekeri gibi bişe yaa

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Efendi51

Bilgili Üye
bu resimde yuvarlatılmış taş ne anlama gelir ustalar bir bakın bakalım

Ekli dosyalar

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
işaretlediğim yerleri kontrol et ve bu noktaları farklı açıdan resimle.

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Selamun aleyküm @Efendi51 ustam.
Size dönüş yapmasam kızarsın😅😅.Şaka şaka. Ustam @dadas_25 ustamız eline sağlık diyelim size noktalar göstermiş sağ olsun. Resimlere bakınca burada zaten açık olan bir kaç mağara tarzı yer mevcut siz onları görmüşsünüzdür mutlak. Yalnız şu resimde işaretlediğim ustamızda size işaretlemiş o kayayı onun sol tarafı bu resimlerde mevcutmu. Onun üstündeki izler işçiliklimi resimden anlaşılmıyor. Burada başka şüphelerim var tabiki o kayadaki izler bunu açıklayabilir. Birde artık şu resimleri pussuz çek😂😂😂

Ekli dosyalar

Efendi51

Bilgili Üye
Selamun aleyküm @Efendi51 ustam.
Size dönüş yapmasam kızarsın😅😅.Şaka şaka. Ustam @dadas_25 ustamız eline sağlık diyelim size noktalar göstermiş sağ olsun. Resimlere bakınca burada zaten açık olan bir kaç mağara tarzı yer mevcut siz onları görmüşsünüzdür mutlak. Yalnız şu resimde işaretlediğim ustamızda size işaretlemiş o kayayı onun sol tarafı bu resimlerde mevcutmu. Onun üstündeki izler işçiliklimi resimden anlaşılmıyor. Burada başka şüphelerim var tabiki o kayadaki izler bunu açıklayabilir. Birde artık şu resimleri pussuz çek😂😂😂
Sayın abim ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum, Allah razı ola, hava puslıydu abim yaa,