Efendi51
Bilgili Üye
burda kapalı bir alan mı var ustalarım, sizlerin görüşü nedir? devamı kar kalktıktan sonra
Ekli dosyalar
-
7.7 MB Görüntüleme: 81
doğrudur kardeş, mart dan sonra bakacağız inşallah,Çok büyük gömü var burada
hani nerde aga bir çizersin bize ? evet Niğde tarafından oraya yaylaya geliyorum UlukışlaBen çözdüm usta kuyu var
Sana helal olsun tek fotograftan (Kuyu) olduğunu anladın ve çok büyük gömü olduğunu yazdın...Ben çözdüm usta kuyu var
Bu arada (YAZDIM DEĞİL) " YAZDIN"Sana helal olsun tek fotograftan (Kuyu) olduğunu anladın ve çok büyük gömü olduğunu yazdım...
Hazır başlamışken resimden yerininde göster adam uğraşmasın nokta atışı yapsın
çok teşekkür ediyorum üstadım, biliyorum ama yoldan geçerken resim çektim birdaha ki gittiğimde çok kar yağmıştı, kar kalkınca bakacağız artık inşallah Allaah razı olaİnsanın hayal gücü gökyüzü gibi uçsuz bucaksızdır. Siz nesnede neyi görmek isterseniz nesne size öyle görünür. Gelelim yüklemiş olduğunuz fotoğrafa. Çözünürlük ne yazık ki çok kötü. Böyle bir fotoğraftan tahminde bulunmak namümkündür. Size nacizane önerim detaylı inceleme yaparak belirleyeceğiniz noktaya yoğunlaşmak olacaktır. Zira bu fotoğrafa göre bir şeyler aramak samanlıkta iğne aramakla eşdeğerdir. Saygılarımla...