Aslanarazi
Yeni Üye
7 MT yerin altında çıktı bunlar nedir oda girişi arıyorum
Boşluk bulduk ondan sorna 3 MT kazdik eski örme duvar çıktı bir de ok işareti çıktı sorna bu haldeyiz işteSizi 7mt derine indiren çubukmu, cihazmı, işaretmi. Rastgele
yani cihazla mı kazdınız çubuk alan tarama yer altı görüntüleme ?Boşluk bulduk ondan sorna 3 MT kazdik eski örme duvar çıktı bir de ok işareti çıktı sorna bu haldeyiz işte
Benim anlamadığım 7 m. Boyunca hic mi bir yan örme duvar, tabakalar arası çökme, garip bir koku, gaz vs. Gormdin, hissetmedin! Sana sornuştum buranın yüzeyi ne diye, cevap vermedin ustam. Mağdem cevap vermeyeceksin, o halde bizlereen neden yardım istiyorsunbu biraz garip bir durum. Neden mi? SAHADA OLAN SENSİN, ODADA ÇALIŞAN SENSİN, NASIL BİR TESPİTLE YAPTIN BİLEMİYORUM AMA 7M. KAZAN DA SENSİN USTAM. BİZLER SENİN BİZLERE VEREBİLDİĞİN BİLGİ KADAR SANA FAYDALI OLABİLİRİZ. BENİM ŞAHSEN GÖRDÜĞÜM, KAZILMIŞ BİR YER, GARİP BİR ŞEKİLLİ TAŞ, BİRAZ UZUN ÇOK DÜZ OLMAYAN BAŞKA BİR TAŞ.Çubukla kazdım ustam
Eser bak kardeşim şimdi diyorum iyi anla burası çubukla boşluk alındı düz bir arazi düşün bunun 3 MT aşa doğru kazıyorsun. Ve toprak altında bir örme duvar çıkıyor bu örme duvarın önünde bir ok işareti var ben burayı geçen sene kazdım kar yağdı bıraktim şimdi Gine devam ediyorum şuan gaz kokusu çıkmıyor gaz kokusu çıksa zaten burdan niye sorim gaz kokusu gelse belki yere gelmiş demektir sadece burdan çıkan Serpilmiş kömür az birşey horosan parçalari tuğla parçaları ve bu gördüğün taşlar çıktı bu taşların yanlarına sıkıştırmıs vaziyette horosan ve tuğla parçaların mevcutur ok işareti geçen sene tel olduğu için onu bulamıdim yoksa Aticaktim sadece benim için bu taşlar bizleri doğru bir istikametmi götürüyor ve 7 MT Altan yılan çıktı sağ ve sol kısımları normal toprak ama orta kısımdan gidildiği zaman toprak da değişklik meydana geliyor sıkma torrak ve saydım emareler meydana geliyor ben de imkan olmadığı için mecbur çubukla anca bu şekilde ileriye bildim ...Benim anlamadığım 7 m. Boyunca hic mi bir yan örme duvar, tabakalar arası çökme, garip bir koku, gaz vs. Gormdin, hissetmedin! Sana sornuştum buranın yüzeyi ne diye, cevap vermedin ustam. Mağdem cevap vermeyeceksin, o halde bizlereen neden yardım istiyorsunbu biraz garip bir durum. Neden mi? SAHADA OLAN SENSİN, ODADA ÇALIŞAN SENSİN, NASIL BİR TESPİTLE YAPTIN BİLEMİYORUM AMA 7M. KAZAN DA SENSİN USTAM. BİZLER SENİN BİZLERE VEREBİLDİĞİN BİLGİ KADAR SANA FAYDALI OLABİLİRİZ. BENİM ŞAHSEN GÖRDÜĞÜM, KAZILMIŞ BİR YER, GARİP BİR ŞEKİLLİ TAŞ, BİRAZ UZUN ÇOK DÜZ OLMAYAN BAŞKA BİR TAŞ.
E BUNLAR İÇİN SÖYLENECEK ŞEY BELLİ ZATEN. KALDI Kİ BEN SADECE ÇUBUKLA BİR BOŞOUK BULUP 7M. KAZIYORSAM, KİMSEYE DE SORMAM USTA BURASI NEDİR DİYE!! BEN KOLAY KOLAY SADECE ÇUBUK İLE BULDUĞU BOŞLUĞU DA 7M. KAZAN GÖRMEDİM. KUSURA BAKMA BANA BU MEVZUDA EKSİK VEYA FARKLI BİR ŞEYLER VAR GİBİ GELDİ. BI BENİM GÖRÜŞÜM. USTALARIM, ABİLERİM NE DER ORASINI BİLEMEM.
ÜZERİNDE OLAN BİR TAŞ VAR DEMİŞTİN.
???KAÇ M. DE BULDUN O TAŞI???
Bak şimdi NE KADAR FARKLI BİR ANLATIM OLDU USTAM!!!Eser bak kardeşim şimdi diyorum iyi anla burası çubukla boşluk alındı düz bir arazi düşün bunun 3 MT aşa doğru kazıyorsun. Ve toprak altında bir örme duvar çıkıyor bu örme duvarın önünde bir ok işareti var ben burayı geçen sene kazdım kar yağdı bıraktim şimdi Gine devam ediyorum şuan gaz kokusu çıkmıyor gaz kokusu çıksa zaten burdan niye sorim gaz kokusu gelse belki yere gelmiş demektir sadece burdan çıkan Serpilmiş kömür az birşey horosan parçalari tuğla parçaları ve bu gördüğün taşlar çıktı bu taşların yanlarına sıkıştırmıs vaziyette horosan ve tuğla parçaların mevcutur ok işareti geçen sene tel olduğu için onu bulamıdim yoksa Aticaktim sadece benim için bu taşlar bizleri doğru bir istikametmi götürüyor ve 7 MT Altan yılan çıktı sağ ve sol kısımları normal toprak ama orta kısımdan gidildiği zaman toprak da değişklik meydana geliyor sıkma torrak ve saydım emareler meydana geliyor ben de imkan olmadığı için mecbur çubukla anca bu şekilde ileriye bildim ...