Arka tarafı değilse,ön tarafı değilse ,içeride de değilse nere olabilir usta.Ekseri, haç’ın alt tarafı ya da arkasına denk gelir bu tür şifrelerde, fakat mevcut mağaradan girişi olmaz. Olsa da çok zordur.
Bu Arada define, gömü işareti değildir. Medeniyet işidir.
Ayrıca medeniyet işi ne demek.Arka tarafı değilse,ön tarafı değilse ,içeride de değilse nere olabilir usta.
Kilise yok,tünel olamaz ,ne olabilir usta.Hicbirsey raslanti degildir.dun senin isaretlere benzer bir bolgedeydim.hac,yaninda uc tane oyma ve 4 metre uzunlugunda 60 cm genisliginde mermer ve adam mermere kanal yapmis ve guneye bakacak sekilde yatirmis.
Kilise,alti mezarlar ve kacis tunel,hepsini komple cikarttim lakin agir iscilik ve maliyet istiyor.
%99.9 kilise,tunel,mezarlar.
Kiliseden önceki tarihlerde olan yapılar nedir usta .Hicbirsey raslanti degildir.dun senin isaretlere benzer bir bolgedeydim.hac,yaninda uc tane oyma ve 4 metre uzunlugunda 60 cm genisliginde mermer ve adam mermere kanal yapmis ve guneye bakacak sekilde yatirmis.
Kilise,alti mezarlar ve kacis tunel,hepsini komple cikarttim lakin agir iscilik ve maliyet istiyor.
%99.9 kilise,tunel,mezarlar.
Gizli bir ayin alanı dışında kullanılmış ise;Ayrıca medeniyet işi ne demek.
Gizli bir ayın alanı içerisindey se?..hehe heyecan verici biraz ..Gizli bir ayin alanı dışında kullanılmış ise;
Tünel ile ulaşılan bir kaç oda, odaların kimisinde mezar, kimisinde kiliseye ait kutsal kitaplar ya da değerli eşyalar.
Buna benzer çözümü yapılmış mağaralar böyle idi.
Bu böyle olacak mı? Standart mı? Hayır!
Bi ciğerde bu çırak söksün. ..ustalar.Gizli bir ayın alanı içerisindey se?..hehe heyecan verici biraz ..