Dedektorburada Banner Mobile

Burda işaret varmı doğal mı ustalar

bywomen

Yeni Üye
Çok sağol abi Allah razı olsun teşekkür ederim eksik olmayın rabbim sizlere de güzel nasip olacak yerler çıkarsın karşınıza

bywomen

Yeni Üye
Zaten hedefim bu sunağı görmekti tahminimde yanılmamışım. Beni sunağa hedefleyen çizgi ile yön sorduğum kaya idi ve burada mezarların olduğunu anlamış idim. Sunak bunu doğruluyor.
İyi bir arge ile artık değerli bir şeyler varmı bakarsınız bol şanslar
Çok sağol abi Allah razı olsun teşekkür ederim eksik olmayın rabbim sizlere de güzel nasip olacak yerler çıkarsın karşınıza Allah'a emanet olun hayırlı geceler

soas

Member
👏👏👏 helal olsun ustam yorumlarınızı dikkatle okuyorum da aklıma takılan birşey var neden ok yönlerinde başka bir kayada sunak işareti varmı diye sormadınız gelen fotolar olunca doğrulama yaptınız yani biliyordunuz onay foto beklediniz tahmin olduğu için doğrulama beklediniz ve tahmininiz doğru çıktıe bu sizin yorumlama tarzınız saygı duyuyor istifade ediyoruz ilminizden bunu sormam daki sebep işaretler hakkındaki yorum tarzınızı anlayabilmek ve ve ilminizden istifade etmek içindir Saygıdeğer ustam ve birde dardanos ustam ben bir kardeşiniz olarak sizden bir isteğim olacak yorumlarınızda bunları söylerseniz çok memnun olurum öğrenmek ve anlamak için söylüyorum verilen işaretleri yorumladığınızda işaretin anlamını açıklayarak söylerseniz çok memnun olurum çok teşekkür ederim saygılar ve sevgilerimle ustam

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
👏👏👏 helal olsun ustam yorumlarınızı dikkatle okuyorum da aklıma takılan birşey var neden ok yönlerinde başka bir kayada sunak işareti varmı diye sormadınız gelen fotolar olunca doğrulama yaptınız yani biliyordunuz onay foto beklediniz tahmin olduğu için doğrulama beklediniz ve tahmininiz doğru çıktıe bu sizin yorumlama tarzınız saygı duyuyor istifade ediyoruz ilminizden bunu sormam daki sebep işaretler hakkındaki yorum tarzınızı anlayabilmek ve ve ilminizden istifade etmek içindir Saygıdeğer ustam ve birde dardanos ustam ben bir kardeşiniz olarak sizden bir isteğim olacak yorumlarınızda bunları söylerseniz çok memnun olurum öğrenmek ve anlamak için söylüyorum verilen işaretleri yorumladığınızda işaretin anlamını açıklayarak söylerseniz çok memnun olurum çok teşekkür ederim saygılar ve sevgilerimle ustam
Yanlışım varsa ustamız düzeltsin lütfen ama şahsi fikrim:
Bazen yön gösteren işaretler direkt sunağa ulaştırmaz yön tayin eden ikinci bir işarete ulaştırır ve sonrasında başka işaretler de takip edebilir ama bu direkt mezara ulaştırdığı için ustamız bu şekilde açıklamış. Eğer bu yönde sunak ara derse ve resmi çeken işaret yönünde sunak arayıp bulamazsa yorum değersiz kalır ve sonuca zor ulaşılır bu da zaman kaybına sebep olur. Ustamızın peşinen hüküm vermemesi bu sebeple diye düşünüyorum. Bazen de yön işaretleri mezara değil mahzene veya mağaraya ulaştırır ki bu da o yönde yine ikinci bir işaret demektir. Anlayacağınız bu işaret yön tayin eden bir işaret. Bunu bu şekilde not almanız da önem arz etmektedir. Şayet bu yön işaretinde mezarı bildiren bir ekstra işaret varsa ustamız bu bilgiyi gizlemek de isteyebilir. Buna da saygımız vardır. Hayırlı forumlar.

soas

Member
Yanlışım varsa ustamız düzeltsin lütfen ama şahsi fikrim:
Bazen yön gösteren işaretler direkt sunağa ulaştırmaz yön tayin eden ikinci bir işarete ulaştırır ve sonrasında başka işaretler de takip edebilir ama bu direkt mezara ulaştırdığı için ustamız bu şekilde açıklamış. Eğer bu yönde sunak ara derse ve resmi çeken işaret yönünde sunak arayıp bulamazsa yorum değersiz kalır ve sonuca zor ulaşılır bu da zaman kaybına sebep olur. Ustamızın peşinen hüküm vermemesi bu sebeple diye düşünüyorum. Bazen de yön işaretleri mezara değil mahzene veya mağaraya ulaştırır ki bu da o yönde yine ikinci bir işaret demektir. Anlayacağınız bu işaret yön tayin eden bir işaret. Bunu bu şekilde not almanız da önem arz etmektedir. Şayet bu yön işaretinde mezarı bildiren bir ekstra işaret varsa ustamız bu bilgiyi gizlemek de isteyebilir. Buna da saygımız vardır. Hayırlı forumlar.
Evet bu sizin şahsi fikriniz dardanos usta cevapladığında sebeplerini daha iyi anlayacağımızı umuyorum yorumunuz için sağolun hayır'lı günler dilerim

Son düzenleme:

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
derenin her iki yanındaki tepelerde mezar ara. genelde de degerli olmaz ama kısmet

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili @toyalp ustamız ve sevgili @soas kardeşim öncelik ile teşekkür ederim sizlere.
@toyalp ustamızın belirttiği gibi bazen bazı işaretler ileri başka bir işareti bulmaya yönlendirir Tabii ki bu her sistem için geçerli değildir o yüzdendir ki bizler şu yönde şu var mı diye zaman gelip sorarız Çünkü bazı kişiler işlerini sisteme göre yapmışlardır bazıları ise kendi kafalarına göre yapmışlardır Tabii ki bu işlerin nasıl olduğunu soas kardeşimiz de merak edip bilgi almak için bizlere bir gönderi yapmış.
Eski insanlar bazen göğü yere indirip işlerini öyle yaparlar idi. Bu bir tüyodur anlayana. Ama tabiki orada ortam bu sistemler için uygun olmalı ki öyle yapılsın. Yoksa bir şey eksik olduğu o vakit o yer sistemden çıkar kişinin kendi düşünceleri ile yaptığı bir işe döner bu işi de çözmek çok bir şans gerektirir çünkü asıl işaretlerin devamını takibini onu yapan kişi bilir bize de o Sırrı çözmek düşerler Ama eğer sisteme uygun bir yer ise o vakit ilerlemek bizim aradıklarımız da var ise o zaman daha basittir mesela bazen sorarız şurada şu var mı şurada şu var mı diye bazıları da bizden sıkılır niye hep aynı şeyleri soruyorlar diye Oysa bunlar bir puzzle'ın parçalarıdır bir tanesi eksik olduğu zaman ne yazık ki puzzle tamamlanmaz Yani sizi boş yere döndürür durur buradan konu sahibi kardeşlerimizle iyi okusunlar iyi dinlesinler sorulan şeyleri bir sebebi var ki soruluyordur bunu iyi anlasınlar Çünkü sıkılmasınlar baksınlar iyi araştırsınlar şurada şu var mı burada bu var mı diye sorulduğunda Onları iyi araştırsınlar mutlaka bir sebebi vardır tekrar söylüyorum eğer sistem ile gömülmüş ya da sistem ile yapılmış bir şeyler var ise onu da ilerlemek sistemin bildikten sonra kolaydır ha sistem dışı yapılmış kişiye mahsus şeyler ise kişinin yaptıklarını çözmek ile ancak başarıya gidilebilir her ne kadar işaretlerin dilinden az çok anlasak da bazen başaramadığımız anlam veremediğimiz şeylerle de karşılayışa biliyoruz Mesela bir örnek yer Ben de mevcut oradaki gördüğüm işareti Daha doğrusu sembolü daha önce hiçbir yerde görmedim diğer aynı yerin aynı sembolün yanındaki başka bir sembolü Evet gördük anlamını biliyoruz Çünkü karşılaştığımız yerde orada neler olduğunu o sembole bakarak biliyoruz fakat diğerini hiç görmediğimizden ikisinin aynı anda aynı yerde bulunmasını mesela doğrusunu isterseniz bir türlü çözülemedi çözemedik Hadi çözdüğümüzde farz edersek bizlerin boyutumuzu çok Aşan çok çok Aşan Bir yer idi burada akıl ile yapılmış bir sembol ve yanında da nekropol gösteren bir sembol var idi Yani bizim boyunuzu Aşan derken işaret olarak değil de şöyle düşünelim yer olarak idi işin zorluğu çok büyük idi o yüzden öylece bıraktık tekrar söylüyorum . Merak ettiğiniz bir şey olduğunda sorabilirsiniz. Tekrar teşekkür ederim

soas

Member
Teşekkür ederim Dardanos ustam çok detaylı bir açıklama oldu anlayışınız ve güzel açıklamalı değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim toyalp Usta'ya da teşekkürler hayırlı bereketli huzurlu günler dilerim sağolasınız