Sevgili
@toyalp ustamız ve sevgili
@soas kardeşim öncelik ile teşekkür ederim sizlere.
@toyalp ustamızın belirttiği gibi bazen bazı işaretler ileri başka bir işareti bulmaya yönlendirir Tabii ki bu her sistem için geçerli değildir o yüzdendir ki bizler şu yönde şu var mı diye zaman gelip sorarız Çünkü bazı kişiler işlerini sisteme göre yapmışlardır bazıları ise kendi kafalarına göre yapmışlardır Tabii ki bu işlerin nasıl olduğunu soas kardeşimiz de merak edip bilgi almak için bizlere bir gönderi yapmış.
Eski insanlar bazen göğü yere indirip işlerini öyle yaparlar idi. Bu bir tüyodur anlayana. Ama tabiki orada ortam bu sistemler için uygun olmalı ki öyle yapılsın. Yoksa bir şey eksik olduğu o vakit o yer sistemden çıkar kişinin kendi düşünceleri ile yaptığı bir işe döner bu işi de çözmek çok bir şans gerektirir çünkü asıl işaretlerin devamını takibini onu yapan kişi bilir bize de o Sırrı çözmek düşerler Ama eğer sisteme uygun bir yer ise o vakit ilerlemek bizim aradıklarımız da var ise o zaman daha basittir mesela bazen sorarız şurada şu var mı şurada şu var mı diye bazıları da bizden sıkılır niye hep aynı şeyleri soruyorlar diye Oysa bunlar bir puzzle'ın parçalarıdır bir tanesi eksik olduğu zaman ne yazık ki puzzle tamamlanmaz Yani sizi boş yere döndürür durur buradan konu sahibi kardeşlerimizle iyi okusunlar iyi dinlesinler sorulan şeyleri bir sebebi var ki soruluyordur bunu iyi anlasınlar Çünkü sıkılmasınlar baksınlar iyi araştırsınlar şurada şu var mı burada bu var mı diye sorulduğunda Onları iyi araştırsınlar mutlaka bir sebebi vardır tekrar söylüyorum eğer sistem ile gömülmüş ya da sistem ile yapılmış bir şeyler var ise onu da ilerlemek sistemin bildikten sonra kolaydır ha sistem dışı yapılmış kişiye mahsus şeyler ise kişinin yaptıklarını çözmek ile ancak başarıya gidilebilir her ne kadar işaretlerin dilinden az çok anlasak da bazen başaramadığımız anlam veremediğimiz şeylerle de karşılayışa biliyoruz Mesela bir örnek yer Ben de mevcut oradaki gördüğüm işareti Daha doğrusu sembolü daha önce hiçbir yerde görmedim diğer aynı yerin aynı sembolün yanındaki başka bir sembolü Evet gördük anlamını biliyoruz Çünkü karşılaştığımız yerde orada neler olduğunu o sembole bakarak biliyoruz fakat diğerini hiç görmediğimizden ikisinin aynı anda aynı yerde bulunmasını mesela doğrusunu isterseniz bir türlü çözülemedi çözemedik Hadi çözdüğümüzde farz edersek bizlerin boyutumuzu çok Aşan çok çok Aşan Bir yer idi burada akıl ile yapılmış bir sembol ve yanında da nekropol gösteren bir sembol var idi Yani bizim boyunuzu Aşan derken işaret olarak değil de şöyle düşünelim yer olarak idi işin zorluğu çok büyük idi o yüzden öylece bıraktık tekrar söylüyorum . Merak ettiğiniz bir şey olduğunda sorabilirsiniz. Tekrar teşekkür ederim