Sedegor
Engellendi
Kardeş ne demişim ki sen trip yapıyorsun? Biz sustuk kardeş buyur ne diyeceksen söyle!Onu Sedegor ve Sare aciklarlar kardesim, eger aciklamazlarsa sonrasinda birkac kelime yazarim sordugun soruyla alakali INSALLAC c.c. Normalde ustanin konularina yorum yazmayacaktim actigi konularini sonrasinda kaldiriyor diye ve yazmadim, fakat akabinde usta ve saz heyeti bizi sitedeki arkadaslara farkli lense etmeye ve hatta bu konularda cahil kalmisiz demeye kadar getirdi. Selametle kal kardesim
bir kaç konuyu kaldırdım dogrudur rica ettik kalktı!
Bunun sebebleri vardı kendimce , senin için neden sorun oldu bu? Belki bin konuda iki bin konuda aynı yer icin iki konu rafta!
Konuyu idrak edebilirsen defineden paradan önemli olan hayat can tehlikesine deginiyoruz, konuyu baltalamak kesmek yerine bazen susmak iyidir.
Her insan her şeyi bilecek görecek diye bir şey yok, işin aslı bende işaretler çamur sıvalı olduğu için görmemiştim. Sonradan fark ettim.
Neyse işin rast gelsin kimseye bir sey ıspatlamaya mecbur değiliz Dilersen konularıma dahil olur yazarsın bunun akabinde teşekkür ederim. Dilemezsen kimse sana yalvarmaz gücenmeyiz de .
Şimdi Benle diğer bir arkadaş yazarsa yazsın yazmaz ise ben bir şeyler yazacağım demişsin buyur kendi adıma diyorum bir şey yazdığım yok sen yaz kardeşim.
Zaten bilen yazsın diye bekledik buyur yaz! Ama o tek resme bir kerede daha bak öyle yaz! Çevre resmi isteme her şey resmin içinde zaten Son nokta orası 30 metreden gelinen nokta!
Birileri doğruları söylemeye çalışırken senin gibiler neden savunmaya geçiyor? Ve o konu orda tıkanıp kalıyor?
Atak yaptığın şey ne? Benim bilgisizligimmi? Tuzagın tuzak işaretlerinin olmayışımı? Yada site olarak değil defineciler olarak bu konuda bilgisiz oluşumuzmu?
Yada Mod sun ya bu adam site hakkında başkalarının kötü düşünmesini sağlıyor diye düşündüğün denmi?
Evet buyur varsa sesin ve saz ekibin sahne senin!
Ben tam üç yıldır yazmıyorum biliyormusun senin gibiler yüzünden. Yazdığım çalıp cagırdıgım gördüğün hiç bir şey! Zaman gelir insanların degmeyecegini anladıgın gün ve işi ögrendigin gün benim gibi arada girer cıkarsın.
Yeri gelir O insanlara bir şeyler vermeye calıştıgında hiç bir şey bilmeyenler senide susturur. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur kardeşim.
Son düzenleme: