Sevket0011
Yeni Üye
Haklısın abi merakimiz var bizimde yanilabikiyorux
Haklısın abi merakimiz var bizimde yanilabikiyorux
en güzelini yapıyorsun boş adım atmaktan çok araştırmak her zaman iyidir.Araştırmacı yönünüz bol olsun.Haklısın abi merakimiz var bizimde yanilabikiyorux
Eyvallah saolunen güzelini yapıyorsun boş adım atmaktan çok araştırmak her zaman iyidir.Araştırmacı yönünüz bol olsun.
Tavsiyem mavi icine aldiginiz sizce yilan bana gore de kuvars damari olan o cizgisel yapiyi yakindan bakmak ve hemen alt ve ustunde devam eden benzer kuvars damarlarina bakmak olsun.
Nasla, burasi icin de lazer ile kesilmis hayali mevcut. Oysaki soldan bakildigindi sag blok fotografin cekildigi yone yakin. Bu arada bize bakan yuzlerdeki cizimlerin yani sira ic kisimda da arapca yazilar mevcut. Olusumu dogal.
Üstadım izinde yim. Doğa severlik le alakalı bir çok dal mevcut ama en çok ilgilimi çeken jeoloji oldu. Hedefim Toros dağlarından başlamak.Tavsiyem mavi icine aldiginiz sizce yilan bana gore de kuvars damari olan o cizgisel yapiyi yakindan bakmak ve hemen alt ve ustunde devam eden benzer kuvars damarlarina bakmak olsun.
Nasla, burasi icin de lazer ile kesilmis hayali mevcut. Oysaki soldan bakildigindi sag blok fotografin cekildigi yone yakin. Bu arada bize bakan yuzlerdeki cizimlerin yani sira ic kisimda da arapca yazilar mevcut. Olusumu dogal.
O zaman ilk etapta Toroslarin jeolojik olusumunu internetten arastirin biraz zorlu baslayacaksiniz ama eglenceli olacagina eminimÜstadım izinde yim. Doğa severlik le alakalı bir çok dal mevcut ama en çok ilgilimi çeken jeoloji oldu. Hedefim Toros dağlarından başlamak.
Hiç şüphem Yok ondan. Toroslar da bulunan kentler su kuyuları yapar mış suyu tuta bilmek için azimleri bile ayrı bir güzel .O zaman ilk etapta Toroslarin jeolojik olusumunu internetten arastirin biraz zorlu baslayacaksiniz ama eglenceli olacagina eminim