Büyük haç işareti

R00T

Profesyonel
Co Admin
kazama usta bu güzel çizgileri hangi program ile çiziyonuz paintte kas yaptım yeter.:S:

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
22 yi baz alırsam haçın kollarıda aynı olduguna göre istikametine doğru 21 adım ve 100 adımlar civarı cihazla kontrol.
Haç doğuya bakıyor ise bu mezar olasılığı artırır.

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
kazama usta bu güzel çizgileri hangi program ile çiziyonuz paintte kas yaptım yeter.:S:
kahkaha
Bende onlarca resim düzeltme programı var ama kullanışlı olarak sana Photo Space adlı programı önerebilirim . Genelde onu kullanırım küçük kullanışlı program Tr dil desteği var .

Son düzenleme:

R00T

Profesyonel
Co Admin
Allah razı olsun ustaların ustası.

etoile

Engellendi
Mazbut Kardeslerim,
Bir ERMENi Arkadasim ban aynen söyle dedi, ya dedi, sen Mal Gömsen ve
onu baskalari bulabilsin diye isaretlermisin? Ben Aptallik olur dedim, asla yapmam, peki O Zaman gömenler neden Yapsin? diye sordu.

Degil bu sitede, Tüm Türkiyede biri ciksin ve bana desinki, ben Filanca isareti desifre ettim ve Gömüyü cikardim.
Örnek OK isaretinden 100 Metre ve Kazdim Altinlari buldum!

Soruyorum simdi size, sizce bu teori mümkünmü?
Sonra Mubarek Ülkemizin her yeri isaretlerle dolu degilmi???
NEDEN O ZAMAN Birseyler bulan olmuyor? Bulanlar ise tesadüften öte elde ettikleri zerre kadar birsey YOK!

Tabi elbette Altinlarin oldugu yer MiM´li Degil demek degil, tam tersine, elbette gömen insan isaret yapmis ama bu isaretler öyle bizim bildigimiz Sifreleri anlatmiyor!
SIR´DA Burda Yatmakta!
Bizler Care üretmeliyoz! Sizce netür sifredir bunlar? OK - ücgen - Kare vs isaretler ne anlatiyor?

hepastios

Editör
Haçın uzun olan tarafını ölç her cm bir metre falandır ortalama baktığı yönde mutlaka mezara götürecektir kesin.çünkü genelde böyledir ayrıca ben buldum kesin kardeş

botan5656

Engellendi

hepastios

Editör
Etoile usta fikrine saygı duyarım ama katılmam tam aksine özellikle ermeniler kendilerinden sonraki nesilleri yahut torunları falan olurda birgün gelip rahatça alsınlar bile bizim Tunceli yöresinde 102 yaşında bir Ermeni vardı 4 sene önce öldü ben onunla sohbeti çok severdim kesinlikle kimseye işaret hakkında bilgi vermezdi fakat bunu söyledi haklı tarafın şans eseri de bulunuyor keçiler ayaklarını yere sürerken bile bulunanlar var ama hiç bir işaret sanat eseri hariç anlamsız deyildir tabiki her işarette para deyildir saygılar

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Mazbut Kardeslerim,
Bir ERMENi Arkadasim ban aynen söyle dedi, ya dedi, sen Mal Gömsen ve
onu baskalari bulabilsin diye isaretlermisin? Ben Aptallik olur dedim, asla yapmam, peki O Zaman gömenler neden Yapsin? diye sordu.

Degil bu sitede, Tüm Türkiyede biri ciksin ve bana desinki, ben Filanca isareti desifre ettim ve Gömüyü cikardim.
Örnek OK isaretinden 100 Metre ve Kazdim Altinlari buldum!

Soruyorum simdi size, sizce bu teori mümkünmü?
Sonra Mubarek Ülkemizin her yeri isaretlerle dolu degilmi???
NEDEN O ZAMAN Birseyler bulan olmuyor? Bulanlar ise tesadüften öte elde ettikleri zerre kadar birsey YOK!

Tabi elbette Altinlarin oldugu yer MiM´li Degil demek degil, tam tersine, elbette gömen insan isaret yapmis ama bu isaretler öyle bizim bildigimiz Sifreleri anlatmiyor!
SIR´DA Burda Yatmakta!
Bizler Care üretmeliyoz! Sizce netür sifredir bunlar? OK - ücgen - Kare vs isaretler ne anlatiyor?
kısmen katılıyorum özellikle sistemli gömü teorisinin doğru olmadığını düşünüyorum
şifre sormuşsunuz 3 tane yazayım isterseniz
kayada küçük oyma haç işareti
kayaya işlenmiş çoğunlukla kare ya da dikdörtgen bazen de yuvarlak oyma
yerde belli belirsiz gömülü duran küçük yuvarlak yumurta gibi kaya
işte bunlar gerçek şifrelerdir