Merhaba arkadaşlar,
https://imgyukle.com/i/EES8C6
Bu resimde gördüğünüz yerle ilgili sıkıntılarımızı dilim döndüğünce aktarmaya çalışacağım ve söyleyebileceğiniz en ufak şeyler bile benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Öncelikle taş yüzeyin 10cm altında ortası delinmiş ve gördüğünüz çizgilerse oyulmuş vaziyette biz bunun kapak olduğunu düşünüyoruz herhangi bir anlamı var mıdır bilmiyoruz.
Taşın bulunduğu yer ise 250 sene önce toprak altında bulunmuş bir köyün bozulmadan bugüne kadar gelmiş olan bir yapısının içinde ve yapı kullanımda.
Kapalı olması çalışma için hem avantaj hem de dezavantaj çünkü yapının çökme ihtimali var.
Buraya daha önce neler yapıldı hemen anlatayım
Çubuklarla boşluk tespiti yapıldı altta 4 metreye 3 metre uzunluğunda bir oda olduğunu düşünüyoruz. 3metrelik kısmı daha fazla olabilir duvardan dolayı gidemiyoruz daha fazla.
Bu gördüğünüz taştan 2 metre alta kadar inildi inerken toprak yapısı sürekli değişti ve parlak tozlar çıktı altın tozu da olabilir başka bir şeyde ama bizim düşüncemiz altın tozu olduğundan yana.
Numune alındı tespit etmek için.
Asıl olay şimdi başlıyor eğer büyü ya da cinlere inanmıyorsanız bundan sonrasını zaten okumayın hiçbirimiz vakit kaybetmeyelim.
Cinler altının kokusuna giderler eğer define büyülü ya da sahipliyse göremeyebilirler.Burda onların yeteneklerine bağlı bazı durumlar var.
ve çok geniş alanları da tarayabilirler ve onlara izin verildiği ölçüde de bu bilgileri paylaşabilirler.
Dünya malında gözü olmayan bir mübareğin talebesi olan arkadaşımın yoğun ısrarlarıyla bu bölge cinlere taratıldı.
ve bize aktarılan bilgiler aynen şöyle.
1 - yer büyülü
2 - büyüyü yapan bir papaz
3 - bunu yapan papaz sıradan bir büyü yapmamış
4 - bölge ifrit taifesi tarafından korunuyor
5 - burada hak iddia etmek savaşla sonuçlanır
6 - yer sizden önce 3 kez kazılmış bir şey alınamadan kapatılmış
7 - 100 metrede kazsanız topraktan başka bir şey bulamazsınız şayet büyü bozulmamışsa
8 - yeri mühürleyip malı görseniz sonunuz ölümdür.
9 - ben sizi cinlerden korurum ama büyüden koruyamam evlatlarım büyünün kendi tesiri vardır dedi
10 - uzak durun meyletmeyin böyle şeylere ve bi daha bana böyle şeylerle gelmeyin
mübarekle genel konuşmalar bu şekilde biz de 2 kişiyiz zaten bize bu yeri kazmayı yasakladı
ama büyüyü bozacak birini bulursanız girebilirsiniz diye de açık bir kapı bıraktı.
Cinlerin dediği çok sağlam bir büyü yapılmış malzeme çok büyük hatta inceleyen cinler çok fazla yaklaşamamış bölgeye.
Biz burayı kazdığımızda 2 metre ilerledik ve hemen yanımızda bulunan hayvanlar 2 metreden sonra hiç durmadan sesler çıkarıp tepindiler.
Bu kazı yerin büyülü olduğunu öğrenmeden önce yapıldı ve hayvanları hareketlerinden çok ürperdik ve kazıyı sonlandırdık.
Şimdi burda kalkıpta beni bir papaza yönlendirin diyemem kimseye ama gelin görünki işin içinden de çıkamıyoruz açıkçası biz hatta bir papaz da bulduk
bu işleri daha önce de yapmış yeri anlattıktan sonra o da bize katiyen olmaz bu beni aşar dedi.
O gördüğünüz kapağa 3 metre mesafede hala ayakta olan yapının tam ortasında ki ağaçta bir işaret daha var işaret: alt alta yukarıyı gösteren iki ok (^)
Bilgiler bu şekilde elimden geldiği kadar durumu aktarmaya çalıştım.
Önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler.