defineci92
Yeni Üye
Ustam yazinizi kaybettim tekrar soruyorum bagislayin bu miknatisin kalinliklari farki dediginiz siteden alim yapicam kac mm kalinlikta olani alicam teşekkür ederimKıymetli Kardeşim,
internette çok sitede satılıyor. Ben ise Yuvarlak Neodyum Mıknatıslar*Yuvarlak Neodyum Mıknatıslar «*Dünya Magnet Mıknatıs sitesinden satın alıyorum, lazım oldukça.
Lütfen bu mıknatısın alındığı evde küçük çocuk varsa çok dikkatli kullanınız.
Yuvarlak tip 1cm.Ustam yazinizi kaybettim tekrar soruyorum bagislayin bu miknatisin kalinliklari farki dediginiz siteden alim yapicam kac mm kalinlikta olani alicam teşekkür ederim
Çok güldümBende size fikir vereyim evinize bir köpek alin besleyin büyütün ona sadece altin koklatip altini bulmasiiçin süper bi eğitim verin bide jandarma yada polis elbisesi göstererrek sizi uyarmasi için araniza şifre koyun bence bunu yapmak cakmak gazi tüpüyle define aramaktan daha verimli olacaktir....:322:
neodyum mıklantısı nereden nasıl tedarik ettiniz ustam?
N11 e bulaşma hepsi sahtekar dolandırıcıburada bir çok satıcı mevcut. Neodyum Mıknatıs - n11.com
neodyum mıklantısı nereden nasıl tedarik ettiniz ustam?
burada bir çok satıcı mevcut. Neodyum Mıknatıs - n11.com
N11 sahtekar bir sitedir dolandırıcı dır görselde iyidir... Hepsi sahte arkadaşların bilgisi...n11 vb pahalıdır.
Araştırıp alınız.
Ragıp çubuk tutarken boş çakmak is görüyor üzerindeki metalci sokup carkini çıkarıp gazını boşalt sağ elde tut avucunda cubukla beraber temas etsin cubuga mezarı buluyorUstam, geçenlerde bir üye de
çubuk ile boşluk baktıktan sonra
bulmuş olduğun boşluğun, kaya çatlağı mı
yoksa gerçekten mezar mı olduğunu anlamak için
sağ elime çakmak alıyorum
bu kez çubuklar, gaza gidiyor gibi bir bilgilendirme yapmıştı
dikkatimi çekmişti. beni düşündürmüştü![]()
deneme imkanım olmadı