ustam ozellikle bu konuyu hangi haberde tv de radyoda gordun de beni uzuyosun.illa onumuze koyulan otu yemeye mahkummu kalalim.@Mal bulanındır actıgın konulardansa profıl resmıne bakmak daha etkıleyıcı gelıyor
nerden buldun onu ?
bunu kullasan neyse
Ekli dosyayı görüntüle 228039 Mal bulanındır
Kurdular bile usta hani kimin gıkı çıkıyor. Eskiden böyle birşey olsa atalarımız savaş açardı. Böyle bir teşebbüs savaş sebebi sayılırdı. Şimdi ise adamlar nerdeyse yatak odamıza kadar herşeye karışmaya başladı bizde gık yok. Hatta içimizdeki hainler de buna alkış tutuyor. Atalarımız haşşa delimiydi yada çok mu meraklıydı savaşa.Onların tek derdi vardı İslamı ve onun sancağını yüceltmek. Biz ne yapıyoruz koskoca bir hiç. Hatta onların işini koşaylaştırıyoruz. İslamdan uzaklaştığımız için islam adına hiç birşey yapmıyoruz. Ve İslam adına ne yazıkki savaşmayı göze alamıyoruz. Aman diyoruz savaş olamasın, barış olsun, huzur olsun.bu amerika israil deyyuslari.heryer hastalikla kirilirken milletler dogal afetle yoklukla savaşirken aradan kaynak yapip israili dunyanin baskenti yapacaklar.akillarinca bekledikleri imparatorlugu kuracaklar..
ekipman dedinde aklima geldi anlatayim;İsrailin kurulmasında cok büyük emeği gecen bi komutanımız var.filistin cephesınde orduyu geri cekerek arkada kalan birliklerin ingilizler tarafından katledilip esir edilmesınde ve yüzlerce top vb ekipmanın kaybedılmesınde .ve bu büyük tarihi olay mufredatta yazmıyor.ingilizleri fonlayan yahudi Rothcild ailesi kadar yararlı olmustur düşmana .ve bu komutan daha sonra türk ve anadolu kültürüne aykırı uygulamaları yenı tc devlettınde uygulayıp ayrışmayı ırkçılığı ateslemiştir.ve bu komutanın geçmişi 1492 de engizisyon dan kaçıp balkanlara yerleşen seferad yahudılerının torunlarından dır.
keske gpr georadarin ordaki fiyatlarina bakaydin burda vergi yuksekekipman dedinde aklima geldi anlatayim;
geçen gun faceden universite arkadasim yazdi, bro dedi o tarafa gelcem yol yordam bilmem bir isim var bana yardimci olur musun? hay hay dedim gittim aldim stuttgart havaalanindan sonra bastik hannover'a. verdigi adrese vardik adam dedektor almasinmi ? bana soylememisti ne için geldigini belkide dinlenirim vs endisesi vardi bilemiyorum. Basladi makineyi test etmeye yaklasik 1922cm'den dik duran tek parayi gordu. Adamlara bir kac soru sordum onceleri cevapladilar sonralari sirket politikamiz geregi baska cevap veremiyoruz diyip kestirip attilar.
Bana marka model sormayin reklam olmasin diye veremiyorum zaten adamlarda perakende satmiyorlarmis cihazi...
bir modeli varki tek parayi 10 metreden aliyormus ?keske gpr georadarin ordaki fiyatlarina bakaydin burda vergi yuksek