Buyrun ustam sizde davetlisiniz.afıyet olsun ustadlar
Bütün kardeşlerim davetlidir.
Buyrun ustam sizde davetlisiniz.afıyet olsun ustadlar
Ben türkiyede olduğum sürece toplantılara seve seve katılırım.Eyvallah ustam, gönlüne sağlık.
Reelde de içelim inşaallah bir gün toplanıp hep birlikte.
Pazar günü bekliyoruz o halde ustam, ülkedeysen şayet..Ben türkiyede olduğum sürece toplantılara seve seve katılırım.
Ustam bir iki usta ile buluştuk, sağ olsunlar davetimize icabet ettiler. Fakat istenildiği taktirde tekrarlanabilir elbette. Çok da faydalı oldu, yine aynı şekilde faydalı olacağına inanıyorum. Fakat üzülerek de şunu belirtmek istiyorum; o kadar duyuru yapmamıza rağmen sadece 3 kişiydik. Gerçekten üzücü idi fakat anlatılamayacak derecede faydalı oldu.İstanbulda toplantı yapılabilirse, iyi olursam bende katılmak isterim.
Haberim yoktu duyuruları fark etmemiştim bir sonrakine inşallahUstam bir iki usta ile buluştuk, sağ olsunlar davetimize icabet ettiler. Fakat istenildiği taktirde tekrarlanabilir elbette. Çok da faydalı oldu, yine aynı şekilde faydalı olacağına inanıyorum. Fakat üzülerek de şunu belirtmek istiyorum; o kadar duyuru yapmamıza rağmen sadece 3 kişiydik. Gerçekten üzücü idi fakat anlatılamayacak derecede faydalı oldu.
Umarım daha geniş bir katılım ile tekrarlanır.
İstanbul' da yaşayan üye sayısının elbette bu olmadığı kanısındayım.
En alttaki resimde arka tarafta kapak ne kadar bariz belli.haci bile belirtmis yapan kisi
Benim haberim olmadi.kacirdik duyuruyu sanirim.Ustam bir iki usta ile buluştuk, sağ olsunlar davetimize icabet ettiler. Fakat istenildiği taktirde tekrarlanabilir elbette. Çok da faydalı oldu, yine aynı şekilde faydalı olacağına inanıyorum. Fakat üzülerek de şunu belirtmek istiyorum; o kadar duyuru yapmamıza rağmen sadece 3 kişiydik. Gerçekten üzücü idi fakat anlatılamayacak derecede faydalı oldu.
Umarım daha geniş bir katılım ile tekrarlanır.
İstanbul' da yaşayan üye sayısının elbette bu olmadığı kanısındayım.