PARLLAMENT
Yeni Üye
Garrett 400i almayı düsünüyorum güvenebilirmiyim iş yaparmı sizce
Bide size sorayım dedim kardeş@dadas_25 gardaş senin alanına giriyor sana zahmet bakıver
Tek tekte iş yapar malzemeyi kacirmaz malzemenin ebatina gore 50 cm civari görür onun disinda başka bi beklentin olmasin ustaGarrett 400i almayı düsünüyorum güvenebilirmiyim iş yaparmı sizce
usta ekranla uğraşmak geceleri zor en iyisi kulak sese alışmalı yadeyilse ışık yakıp ekrana bakmak yerini ivşa eder ben hiç ekrana bakmam kulağım makinenin sesine öyle alıştıki ne olduğunu iyi kötü anlıyorum ona göre kazıp kazmayacağıma karar veriyorumCook sade ve guclu bir tektek cihazi, tek sorunu gece ekrani gormek icin harici aydinlatma gerek, ben bu sorunu kitap okumak icin kullanilan kalem tipi led lamba kullanarak cozdum (mandali ekrana yakin takarak)
Cihaza yeni baslayan icin gerekli. Cabuk alisir seslereusta ekranla uğraşmak geceleri zor en iyisi kulak sese alışmalı yadeyilse ışık yakıp ekrana bakmak yerini ivşa eder ben hiç ekrana bakmam kulağım makinenin sesine öyle alıştıki ne olduğunu iyi kötü anlıyorum ona göre kazıp kazmayacağıma karar veriyorum
Önce cihazı hangi amaçla kullanacağını nerede nasıl kullanıcağını yaz sana ona öre yorum yapalım. Genel olarak jeolog ustam anlatmış ama önemli olan sen cihazı tektek içinmi yoksa derin malzeme için mi aldığın ?Garrett 400i almayı düsünüyorum güvenebilirmiyim iş yaparmı sizce
Derin malzemeÖnce cihazı hangi amaçla kullanacağını nerede nasıl kullanıcağını yaz sana ona öre yorum yapalım. Genel olarak jeolog ustam anlatmış ama önemli olan sen cihazı tektek içinmi yoksa derin malzeme için mi aldığın ?
En derin gorecegin 1.5metredir o da cok zor.Derin malzeme