Cevapları alalım

PARLLAMENT

Yeni Üye
Garrett 400i almayı düsünüyorum güvenebilirmiyim iş yaparmı sizce

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Buralardan yuru...yabanci degil bizim sitenin muhabbeti

https://definesohbeti.com › konu › g...
Web sonuçları
Garrett Ace 400i | Define Sohbeti, Define İşaretleri Soruları ve Cevapları

3 Ağu 2019 · Arkadaşlar selam. Garret 400i almaya karar verdim. Aklıma birşey takıldı. Genelde tek tek için kullanıyor kullananlar.

https://definesohbeti.com › konu › g...
Garrett 400i | Define Sohbeti, Define İşaretleri Soruları ve Cevapları

27 Ağu 2016 · Arkadaslar merhaba. Garrett 400i hakkindaki gorusleriniz nedir. Yeni basliyacam tek teke.

gülbahçeli

Editör
Cook sade ve guclu bir tektek cihazi, tek sorunu gece ekrani gormek icin harici aydinlatma gerek, ben bu sorunu kitap okumak icin kullanilan kalem tipi led lamba kullanarak cozdum (mandali ekrana yakin takarak)
usta ekranla uğraşmak geceleri zor en iyisi kulak sese alışmalı yadeyilse ışık yakıp ekrana bakmak yerini ivşa eder ben hiç ekrana bakmam kulağım makinenin sesine öyle alıştıki ne olduğunu iyi kötü anlıyorum ona göre kazıp kazmayacağıma karar veriyorum

jeolog

Uzman
usta ekranla uğraşmak geceleri zor en iyisi kulak sese alışmalı yadeyilse ışık yakıp ekrana bakmak yerini ivşa eder ben hiç ekrana bakmam kulağım makinenin sesine öyle alıştıki ne olduğunu iyi kötü anlıyorum ona göre kazıp kazmayacağıma karar veriyorum
Cihaza yeni baslayan icin gerekli. Cabuk alisir seslere ;)

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Garrett 400i almayı düsünüyorum güvenebilirmiyim iş yaparmı sizce
Önce cihazı hangi amaçla kullanacağını nerede nasıl kullanıcağını yaz sana ona öre yorum yapalım. Genel olarak jeolog ustam anlatmış ama önemli olan sen cihazı tektek içinmi yoksa derin malzeme için mi aldığın ?

PARLLAMENT

Yeni Üye
Önce cihazı hangi amaçla kullanacağını nerede nasıl kullanıcağını yaz sana ona öre yorum yapalım. Genel olarak jeolog ustam anlatmış ama önemli olan sen cihazı tektek içinmi yoksa derin malzeme için mi aldığın ?
Derin malzeme