Çift Yılan Avına Doğru

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Kullanıcı ustam işaretler çok önemli fugürlu kayalar önemli ikitane yuvarlak içine aldığim fotoda alttaki yuvarlakta büyuk yuvarlak kaya var gibi bir bak ustam ama oralar önemliEkli dosyayı görüntüle 145823 bunun gibi kayalarda olabilir
Bakılır ustam. Fotoğraflardan anlaşıldığı üzere çok geniş bir alan. Zaman ve güç ister. Her yer tek tek incelenecek inşaallah. Allah kolaylık versin. :) Benim söz ettiğim daha farklı bir yuvarlaklık. Elimde fotoğrafı yok. Yine de bir bakayım sağa sola. Bir yerlerde eski fotoğraflarda kadraja girmiş olabilir. Oralar aslımda ele verdiği için özellikle saklayıp sona bırakıyordum. :)

Güzel yorumlardan ötürü hepinize çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
poseidon2023 teşekkür ederim ustam. Ellerine sağlık. Kontrol edilecek. Çubuk kullan dediğin son fotoğraf iki derenin birleştiği yer oluyor. Oradaki taşlar ya yukarılardan birikmiş ya da suyun aşındırması münasebetiyle yeraltından çıkmış. İncelenecektir.

Sevgiler.

poseidon2023

Uzman
genel olarak cubuk ile bak 300 metre içinde mezarlar ve odaları bulman gerekir

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
Evet anımsatıyor ve sanki kabuk ordan çıkacakmış gibi .Birde o yüzey çok ilgi çekici çizdiğim yer .Ustam bence buraya sizin gitme zamanınız gelmiş gibime geliyor :)

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Oldum olası kayalara ilgim vardır ve bir o kadar da çekinirim kayalardan. kazama ustam şimdi benim buradan girip diğer taraftan çıkmam gerek. Bu nasıl yapacağım? :) Ben burayı yumruklarım, tekmelerim; yok yok kafa atarım ben buna. :)

Sevgiler.

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
İyi geceler kardesim kendine iyi bak .Herkese iyi sahurlar selamlar , hürmetler saygılar sevgiler .
Uyku vakti Herkese iyi geceler .

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Selamunaleykum ustam. Bi sorarmısıniz ,yılan kabartmamı. eger kabartma ve duzse ayri. kıvrımlı ise değişir. birde boyunu tahmini olarak söylesin. buranın doğusundan biraz mesafeli ana ırmak geçiyormu.buradan görünmeyebilir. yine biraz mesafeli,kale varmı. yaklaşık 100 metreyi geçmeyen kilise ve pınar biliyormu. bunları net bilirse söylerse bu söylediklerim varsa yılan kesin demektir. Ozaman size bir abimden ustamdan yardim alirim. Yeterki dogru bilgiler versin selametle