I imaximus Yeni Üye Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 12 Nis 2019 #13 zaten satmak gıbı bır dusuncem yok muzeye vermeyı planlıyorum..
edirne22 Editör Katılım 2 Tem 2015 Mesajlar 553 Tepkime puanı 192 Puanları 7 12 Nis 2019 #14 verin müzeye de, müze çalışanları satsınlar el altından.... şu müzelerin depolarını, koleksiyonlarını bi kontrol etseler de, ne kadar parçanın kayıp olduğunu bi öğrensek..
verin müzeye de, müze çalışanları satsınlar el altından.... şu müzelerin depolarını, koleksiyonlarını bi kontrol etseler de, ne kadar parçanın kayıp olduğunu bi öğrensek..
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 12 Nis 2019 #15 _Mithra_' Alıntı: güzel obje meraklısı alıcısı var mı bilmiyorum ama müzeye götürüp belge karşılığında teslim etmenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Okutmayi denesek olmazmi.belki esdeger emsal tarzda objelerde vardir bulundugu yerde.yanliz deildir bu obje .
_Mithra_' Alıntı: güzel obje meraklısı alıcısı var mı bilmiyorum ama müzeye götürüp belge karşılığında teslim etmenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Okutmayi denesek olmazmi.belki esdeger emsal tarzda objelerde vardir bulundugu yerde.yanliz deildir bu obje .