Cin. ifrit .marid .reptilian ..goren ve bilgisi olan varmı.

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
uçmuş ustam. hakkını helal et. ifrit cin yazıları pek sarmıyor artık konuyu nere getirdiler. hep @kahmi'nin suçu :D katletti konuyu :D
bu reptilian olayında da düşüncelerimi yazdım.
bu daha nere uzar bilmem ama bu da goygoya gitti galiba :D

CooL

Bilgili Üye
peki sitede bu cin peri işinde en ehli olan arkadaş kimdir varmıdır musallat olanlarla başedecek yada sıkıntısı olan varsa bişeyler yapabilecek

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
uçmuş açtığın konu heba olmuş ))) mesele insanları yargılamak değil sen neye inanıyorsun ben neye inanıyorum o da değil. Eskiden bu yana gelen cin meselesi musallat meseleside değil konuda ayrıntı yok ima atıf var başka bir çok şeyin bir araya geldiği ve artık dünya düzeyinde etki yetki sahibi olanların yada olmak isteyenlerin meselesi gibi. Bizim gibi insanlar kendi inanışına göre konuyu irdeler yada tıkanmasını sağlarlar. Sen konuya kendi sahip olduğun bilgiler ışığında bakar buna inancının gereğini eklersen dısarıyı pekte göremezsin ! Bak adamlar tartışıyor izle ve sonunda düşün bu program bu tartışma neden diye . Sana inan demiyorum irdeleme diyorum. Çünkü senin inanmadıgın hayatta senin hayatını etkiliyor diyorum. Biz o kişiyle ne konuşuyoruz sen bunu anlamadın daha ))) yani senin işlemek istediğin konu başka bir konu evet alakası var ayrı, vidyoyu izle her şeye dikkat et en sonunda bir ayrıntı var Robot ))) dünyada hangi ülke ilk kez bir robota vatandaşlık verdi hafızanıda zorla. Sen ben Uzaylı yok olmaz demeyle bir şey olmuyor ))) olduğumuz yerde duruyoruz ama olanları inananları, bize bayrak acanları yok sayıyor uyuyoruz. Sonuçmu bizden olan onların tarafına geçiyor. Mesele benlik meselesi değil, delidir bu deyip kenara çekilmek değil. Aksine uyarmak kurtarmak. Şimdi sen diyeceksin ben ne diyorum adam ne yazmış ))) meseleyi anlasan belki konuda açmazdın. Bazen yazılanlar okunduğu gibi anlasılmamalı demi ? Linki tıkla daha bu bir şey değil. Konu açıp iki satır yazmaylada olacak iş değil kitap yazsak ))) bizde okuma alışkanlığı yok )))

Derin devlet - Hamza Yardımcıoğlu - Erkan Trükten - Gizli Dosya - 20.01.2019 - YouTube

Son düzenleme:

R00T

Profesyonel
Co Admin
Sedegor sen bu cahilene insanların videolarını nerden bulup paylaşıon.:zuhaha:

Sedegor

Engellendi
Sedegor sen bu cahilene insanların videolarını nerden bulup paylaşıon.:zuhaha:
Fikir olsun diye bir cogumuzdan cahil değildir bunlar. Çünkü inanmıyor ama irdelemiyor larda )))

Bak arkadaş orda ben konu sahibiyle özelden konuştum. Arkada konuşulan şeye görede temenni mahiyetinde yazdım. Bu yazılanları sizler geride ne oldu bilmediğiniz için. Neye inanırsun kime inanıyorsun Kuranda bu varmı meselesine getirdiniz.

Biri size kanım mavi derse ne dersiniz delimi dersiniz ? Mavi kan olurmu dersiniz ? Mavi olması mumkunmu ? Yada ima, bir şeyin kastı bir şeyi sahiplenmemi. Yaw arkadaş ne yapsam anlamıyorsunuz sizin kanınız Pozitif ))) Şimdi negatif olsa ne olur dersiniz ))) iyiki Nötr değil )))

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Sedegor ustam konu heba olmaz ... iş definecilik olurda cinsiz olurmu ? Olmaz illaki bağ kurulacak ... 1 sekilde de cindir ifrittir musallatdir.. büyüdür tilsimdir gelip takılacak.... amaç yeni gelen üyelerin konuları cindi tilsimdi daha sola kaymasını önlemek... üyelerin konusunda öğrenmek istediği alana odaklanmasını saglamak ... konu cindi ifritti tilsimdi gibi yere kayarsa butarafa yönlendirmek...

Son düzenleme:

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
peki sitede bu cin peri işinde en ehli olan arkadaş kimdir varmıdır musallat olanlarla başedecek yada sıkıntısı olan varsa bişeyler yapabilecek
Vardır... fakat işi o olmadığı ve vakti de olmadigi için uğraşmıyor desek doğru olur ...

Sedegor

Engellendi
Sedegor ustam konu heba olmaz ... iş definecilik olursa cinsiz olurmu ? Olmaz illaki bağ kurulacak ... 1 sekilde de cindir ifrittir musallatdir.. büyüdür tilsimdir gelip takılacak.... amaç yeni gelen üyelerin konuları cindi tilsimdi daha sola kaymasını önlemek... üyelerin konusunda öğrenmek istediği alana odaklanmasını saglamak ... konu cindi ifritti tilsimdi gibi yere kayarsa butarafa yönlendirmek...
Yaw konu zaten kaymış gitmiş. 6. boyuttan bahsediyor okumadınmı ? O cini musallatı geçmiş dünyayı senin benim gibi görmüyor. Ne istediğini ne olduğunuda bizden iyi biliyor. Sadece kendini bulamıyor.

Sen şimdi insan başka boyuta geçemez dersen ne konuşalım ? Gercermi diye bana sorarsan O burda değil derim. Sende olmaz dersin konu kapanır. )))

Yanında musallatı olanın ismini verdi malumatın varmı o isim hakkında ?

Son düzenleme:

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ben onun cindi ifritti kismiyla ilgilenmedim ..yataginjn 10 mt altında define varmı yok mu .... onu nasıl öğrenirsini anlatacaktım.... cinle ifritle olmaz o iş ....