Kamhi Leonard
PiSaGoR
Ağa_0074 bilenler bilir tanirsin sende Herald e sohbetin ilklerinden@Kamhi Leonard sorun yok fakat Yanimda olanlari kurtaramiyorumne var yani iki tokat yiyen sapitiyor
![]()
Bu bir ara isi gereği bir ile gitti
Aradım bende nasılsın falan diye
Dedi ekmek kalmamış ekmek almaya çıktım
Eve dönüyorum sohbet esnasında birden ses kesildi
Ağa ölmemiş yaşıyor ...
Yalan yok
45 dakika sonra bir daha aradım dedim la niye kapattin nefesi çıkmıyor
Dedim ne oldu dedi kapa sana döneceğim zor bela
2.5 saat sonra aradım biraz daha iyi dedim ne oldu
Dedi la sorma
Senle konuşurken
Bir anda köpek gölgesi belirdi arkamda
Ağa kopekten çok korkar kahkahaduymasın tabi ...
La dedi köpeğin gölgesi var kendi yok
Dedim la ne oli
Geri geri gittim 4 uncu adımda nefesim bir kesildi
Aklım gitti dedi
Dedi telefonu zor çevirdim tuncay i aradım dedi
Sen sofralarına basmissin sofralarında n gecmissin
Hemen eve geç bir bardak su bas ucuna köy seni arayinca o suyu iç birşeyin kalmaz dedi
25 dakika sonra tuncay bunu aramış iç hüseyin dedi bende içtim bir anda nefesim toparlandı dedi
Şimdi sevgili dostum
Ne zaman nerde kimin başına bu olaylar geleceği belli deyil
Dağda olsan bulur şehrin gobegindede
Insan destursuz yola çıkmamalı
Ve hiç bir zaman unutmamalı bizden başkaları da var ona göre adımlarını atmalı ama hep te o düşünceyle yaşayıp kafayida sayirmamali
YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında define arama faaliyetleri; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, Define Arama Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine tabidir.
Define araması yapılabilmesi için ilgili mevzuatta öngörülen şartların yerine getirilmesi ve yetkili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınması zorunludur. İzinsiz define araştırması ile kültür varlığı bulmak amacıyla gerçekleştirilen izinsiz kazı veya sondaj faaliyetleri kanunen suç teşkil edebilir ve cezai yaptırımlara tabidir.
Sit alanları, korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının bulunduğu alanlar, mezarlıklar ve mevzuatla koruma altına alınmış diğer bölgelerde gerçekleştirilecek faaliyetlerde ilgili kanun, yönetmelik ve yetkili kamu kurumlarının kararlarına kesinlikle uyulmalıdır.
Bu internet sitesi; izinsiz define aramayı, kaçak kazıyı, tarihi veya kültürel varlıklara zarar verilmesini, kültür varlıklarının izinsiz olarak aranmasını, çıkarılmasını, taşınmasını veya ticaretini teşvik etmez, özendirmez ve bu tür faaliyetlere yönlendirme amacı taşımaz.
Site içerisinde kullanıcılar, üyeler veya üçüncü kişiler tarafından paylaşılan yorum, görüş, fotoğraf, video, arazi yorumu, işaret değerlendirmesi, yöntem, tavsiye ve benzeri içerikler paylaşımı yapan kişinin kendi görüş ve sorumluluğundadır. Bu tür içerikler site yönetiminin görüşü, önerisi, onayı veya herhangi bir faaliyete yönelik teşviki olarak değerlendirilemez.
Kullanıcılar, gerçekleştirecekleri her türlü araştırma ve arazi faaliyetinden önce yürürlükteki mevzuatı kontrol etmek, gerekli izinleri almak ve ilgili kamu kurumlarının talimatlarına uygun hareket etmekle yükümlüdür.