Ustam dikkatimi çeken nokta, çizdiğim bölgenin etrafının kayalarla çevrelenmiş olması, içerideki odanın toprak yapısının kaymasını engellenmesi için çevrelenmiş olabilir mi diye düşünüyorum. Oda için uygun bir çapa sahip kanaatimce. Bu bölgeyede çubuk tutmanıza fayda vardır diye düşünüyorum. Selametle
Değerli ustam farkettik farketmesine lakin senin öncelikle girişi bulmak tünellere ulaşman lazım diye düşünüyorum. Birbirine bağlantılı mezarlar olduğu kanaatindeyim. Ama tuzaklar da vardır. O kalp bayan mezarı da olabilir Aile reisi mezarı ile kadın mezarı arasındaki tuzakta olabilir. Yani kalp ortada farkedilmez türden değil. Arazi analizi lazım senin için ama muhtemelen derindir bilgin olsun. İki kapaklı kuyu olabilir. Kuyudan tünelle geçiş var diye düşünüyorum. Ayrı ve uzak yapılmış odanın gerisi görünmüyor resimde o oda ne için yapılmış bellirsiz malzeme olabilir. Kısacası elindeki resim bir kroki bir tanesini buldunmu devamı gelir. Selametle
Ustalarım elimde 80 adet resim var arazinin geniş ölçekli resimleri ile bu İŞARETLER hepsini yükleyemiyorum öne çıkanları yükledim verdiğiniz bilgilere göre uğraşacağım araziye inşallah buluruz bişeylet
Ustalar daha iyi bilir ama bu kadar işaretin bir arada bulunma ihtimali mümkün değil ...Burada alınabilecek şey yakın çevre yaşam alanı aramak...Zira burası usta yetiştirme babında kullanılmış bir atölye havas veriyor..Şans yanında olsun..