Dedektorburada Banner Mobile

Coreklenmeis yilan

Dedektorburada Banner Mobile

Bluecat

Aktif Üye
11000 yil oncekiler toprak altindaydi kac tane bu kadar net buluntu var onlar icerde olanlar usta birde disarda olanlar var.
😀😀 haklisin zaman disaridakileri biraz deforme etmiştir.aslinda demek istediğim bu benim fikrim elbette video da gezdigin yer gercekten bi yaşanmışlık hissettiriyor ama isaret diyebilecek birsey yok.daha bilgili ustalarımiz umarım benim goremedigimi görür. Gezdiginiz arazi yakınlarında ocak sahası varmi acaba

Neverloss

Member
😀😀 haklisin zaman disaridakileri biraz deforme etmiştir.aslinda demek istediğim bu benim fikrim elbette video da gezdigin yer gercekten bi yaşanmışlık hissettiriyor ama isaret diyebilecek birsey yok.daha bilgili ustalarımiz umarım benim goremedigimi görür. Gezdiginiz arazi yakınlarında ocak sahası varmi acaba
Bolgede krom demir vs var ama tam dedigimiz yerde bir bulgu gormedim belkide vardir.

T...Men

Bilgili Üye
Usta burasi harflerle olan yerle ayni degil cografya olarak ayni ama farkli yerde buralar emege gelince usta ben gezmekten ve ogrenmeye calismaktan keyif aliyorum sikildiysaniz bu konudan yeni isaretlerde yuklemeye calisacagim yuvarlanarak geldi dedigin taslar ise orda duvar olgusu yuksek cevre hep oyle taslarla yani sadece isaretin oldugu yerde degil bi cok yerde oyle orasi bir yol agzi gecit .
Hassa kardesim, neden sikilayim? Dusundugun gibi degil!!.. Amacim seni fazla yukten kurtarmayi saglamakti sadece. Amacini ve hobini anladim, konuna ve konularina devam.....

Son düzenleme:

Efendi51

Editör
yılandan ziyade güzel yerler var ama güzelce resmetmemiz gerekiyor ustam şu çizdiğim taş dikkat çekici altına taşın içine imkanınız varsa bakınız kolay gelsin

Ekli dosyalar