Çözebilen Varmı Yer bizim

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kadın kabartmasının sağındaki pencere dediğiniz yer kitabe için ayrılmış kısım.
Kabartma ve kitabenin olduğu anakayanın önündeki üzerinde durduğunuz ve sağ tarafınızdaki kayalıkları alır ve anakaya ya sıfır şekilde derinlemesine birkaç metre indinizmi büyük ihtimalle anakaya ya oyulmuş olan mezar odasının kapağına ulaşırsınız.

Bu öndeki kayaları aldınızmı herşey açığa çıkacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 222183

Son düzenleme:

adil_e

Aktif Üye
Kadının sag eli havada tek parmak yüzü karşıya bakıyor işareti biz kırdık yanlış yaptık çözemedik kime ait nasıl girecegiz nereye girecegiz
Pesimist52 arkadaşım bu yeri biliyorum. hakkaten mahvetmişler yazık ben yiyemiyorum başkasıda yemesin demişler. anlamıyorsan bırak başkası yesin. buarada aynı memleketteniz.

insan

Member
Arkadaş tarihe zarar vermenin sebebi nedir merak ettim

Pesimist52

Member
Gerçekten özür dilerim cahillik etmişler yazık evet çunku o bir miras ve geleceğe hediye bende çok üzgünüm ve kızgınım

Pesimist52

Member
Teşekkür ederim mekana çıkar çıkmaz önce detayları alacam sonra o kayaların icabına bakarız

Pesimist52

Member
Kayanın üzerine de bakacağız inşallah çok yağmur yağdı ondan dolayı çıkamadık en yakın zamanda çıkıp oradan her detayı sizinle paylaşacagım üstadlar Allah nasip ederse bulduğumuz açtıgımız yerlerinde paylaşacagım .iyi yada kötü benimle bu konuya zaman ayırıp Bilgi verdiginiz için hepinize teşekkür ederim

Pesimist52

Member
adil_e ne diyim üstad haklısın herşeyi mahvettiler çok kızdım bende çünkü bilginiz olmayan bişeye dalarsınız hem yardım alamassınız hem malı alamassınız boşa eziyet bugün kırılmasaydı belki şimdiye herşey güzeldi

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Rica ederiz kardeş yardımcı olabildiysek ne mutlu.
Her kez birbirine yakın olsaydı doluşurduk bir minibüse Allah selamet versin :) çayını içer işini çözmene yardımcı olurduk.