Dedektorburada Banner Mobile

cozecek babayigit varmi

Dedektorburada Banner Mobile

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
Dogada kendiliginden olusan toprak kendini belli eder benim gordugum toprak sonradan islem goren bi toprak kup ve kemuk topraklari cikti bir tarafinda orulu tas vardi bu isaretin ust tarafinda sunak. alta dogru bir sunak daha vardi ama bu sunak yuzeye degilde asagiya dogru bakiyordu
bahsettiğim bunlar işte bunlara göre konuşalım önce yer altı sonra üstteki sunak ise mezar der çoğu zaman ama sık olmasa da ayin için dua için de kullanılır görmek lazım lazım amacını bilmek için alttaki ise sunak değildir sana giriş mesafe ve yön verir buralardayım der yine görmek lazım attığın fotoya gelince altta bir oda var der ve yol gösterir ama elini kolunu sallayarak alamazsın der kilitli taşlardan oluşur büyük ihtimalle çalışmanı genişletip etrafını iyice temizle başka bir işaret emare var mı görelim

T...Men

Bilgili Üye
Dogada kendiliginden olusan toprak kendini belli eder benim gordugum toprak sonradan islem goren bi toprak kup ve kemuk topraklari cikti bir tarafinda orulu tas vardi bu isaretin ust tarafinda sunak. alta dogru bir sunak daha vardi ama bu sunak yuzeye degilde asagiya dogru bakiyordu
Asagi dogru bakan isaret sunak degildir. Neyse...
Benim anlamadigim konunu actiginda neden ''sunak'' dedigin isaretlerin resimlerini de eklemedin?. Buldugun kup ve kemik parcalarindan neden bahsetmedin?.
Aciklama kismina yazdigin sey sadece; '' Yaklasik 1 bucuk metrede karsilastim cozumunu yapacak ustalarin yorumunu bekliyorum saygilar''.
Neden yardim istediginiz konularda yorum yazamamiz icin her engeli koyarsiniz? Neden?

Bir de; bilgi,detay vermeden konu basligini ''cozecek babayigit varmi'' diye aciyorsun.
Ne diyecegimi bilemiyorum dogrusu...

serkan13

Yeni Üye
Asagi dogru bakan isaret sunak degildir. Neyse...
Benim anlamadigim konunu actiginda neden ''sunak'' dedigin isaretlerin resimlerini de eklemedin?. Buldugun kup ve kemik parcalarindan neden bahsetmedin?.
Aciklama kismina yazdigin sey sadece; '' Yaklasik 1 bucuk metrede karsilastim cozumunu yapacak ustalarin yorumunu bekliyorum saygilar''.
Neden yardim istediginiz konularda yorum yazamamiz icin her engeli koyarsiniz? Neden?

Bir de; bilgi,detay vermeden konu basligini ''cozecek babayigit varmi'' diye aciyorsun.
Ne diyecegimi bilemiyorum dogrusu...
Haklisin elimde simdilik resim yok video var orada heryer ayan beyan ortada oldugu paylasamadim bizim buralarda araziye simdilik cikilacak gibi degil özeldende video atiliyormu onuda bilmiyorum istersen numarami yazayim ustad bi cagri yaparsan videoyu gonderebilirim